Biggest loser-tränarens ilska efter påhoppet – ryter ifrån

02 maj, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Det blir upprörda känslor i invägningen i Biggest Loser när Jennie Hansson vinner över Zandra Östergren. "Jag tycker inte hon är värd att vara här", säger Zandra Östergren.
Annons

I veckans invägning i Biggest Loser är det endast två personers vikt som räknas. Röda lagets Zandra Östergren, 32, ställs mot det grå lagets Jennie Hansson, 27. Lagen pushar sina respektive representanter lite extra hårt för att slippa åka ur tävlingen.

När det är dags för invägning är det två nervösa tävlande som ska väga sig.

– Jag har ju prestationsångest och det har jag alltid haft. Och det blir ju inte bättre nu när det är jag och Jennie mot varandra. Det känns som att det är mycket press på mig just nu. Jag är skitnervös, säger Zandra Östergren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är sjukt nervös inför invägningen faktiskt. Det är ju lite jobbigt att allt hänger på mig den här veckan. Jag har gjort det jag kan och mer kan jag inte göra. Räcker det så räcker det, säger Jennie Hansson.

Zandra Östergren blev mycket besviken över veckans resultat på vågen.
Zandra Östergren blev mycket besviken över veckans resultat på vågen.

Zandra Östergren är den första att väga sig. Hon hoppas på 3,5 kilo, men vågen stannar på 2,8 kilo och 2,5 procent.

Annons

När det är dags för Jennie Hansson att stiga upp på vågen är hon märkbart nervös.

– Ett litet hopp har jag väl om att det hade varit kul att visa att de har fel. Att jag också kan, säger Jennie Hansson.

Jennie Hansson slår båda lagen med häpnad när hon landar på 3,8 kilo och 2,7 procent. Därmed vinner hon invägningen och det grå laget behöver inte skicka hem någon lagmedlem.

Jennie Hansson vann veckans invägning och räddade sitt lag från elimineringen.
Jennie Hansson vann veckans invägning och räddade sitt lag från elimineringen.

Jennies succéresultat gör röda lagets Zandra Östergren och lagkamraten Rebecca Carlström, 22, upprörda.

– Jag blir förbannad när jag förlorar mot Jennie, för att grejen är att hon gör fan ingenting på det här jävla slottet. Jag tycker inte hon är värd att vara här, säger Zandra i programmet.

– Enligt min mening är det fel. Det borde inte stå så där, säger Rebecka Carlström om Jennies resultat och fortsätter.

Annons

– För jag tycker Zandra slitit hårdast den här veckan.

Den hårda reaktionen får Jennie att upprört lämna lokalen. Hon tröstas av programledaren Anna Brolin och coachen Mikael Hollsten.

– Jag tycker att Rebeckas kommentar var helt onödig. Och alla känslor som man har därinne, man är ju på helspänn. Tankarna går åt alla håll och man vill ju helst inte vara där överhuvudtaget. Och sen när man då har vunnit och det känns som att nästan alla förminskar ens prestation. Det är inte alls kul. Jag visste ju från början att det var så de flesta kände. Men att höra det när man står där… det var som att få ett slag i magen, säger Jennie Hansson.

Mikael Hollsten sätter ner foten när Jennie Hanssons insats förringas.
Mikael Hollsten sätter ner foten när Jennie Hanssons insats förringas.

Även grå lagets coach Mikael Hollsten blir upprörd över kommentarerna och läxar upp de kritiska deltagarna.

Annons

– Jag vet inte om ni tror att vi har suttit på arslet i det grå laget, att ni är förvånade över 2,7 procent. Något sånt har inte skett. De har tränats bort de här kilona. Jag vet hur hårt vi har kört, jag vet hur mycket vi har knuffat vad vi klarar av. Det kommer alltid att finnas en förlorare här inne, men man får inte ta ifrån att det kommer finnas en vinnare också, som har slitit arslet av sig. Jag ogillar när man förminskar en persons prestation. Det vill jag ska vara jävligt tydligt härinne, säger Mikael Hollsten.

FOTO: TV4

Annons