Biggest loser-Jennies skarpa kritik mot programmet: "Ett slag i magen"

24 maj, 2017 
Under sin tid i "Biggest loser" tvingades Jennie Hansson ta emot glåpord och parera mobbing. Nu bryter hon tystnaden, och riktar skarp kritik mot upplevelsen.
Annons

Under sin tid i “Biggest loser – nu eller aldrig” hade Jennie Hansson, 27, det tufft. Tittarna kunde flera gånger se hur hon tvingades ta emot hårda ord och svidande kritik från de andra deltagarna. Det gick så långt att tränaren Mikael Hollsten röt ifrån och försvarade henne efter glåpord under en invägning.

Förra veckan tvingades hon lämna tävlingen efter en förlorad duell. Och nu bryter Jennie tystnaden om sin frustration och ilska, framför allt för att programmet tagit en vändning där de deltagare som är kvar inte längre verkar acceptera pakter och hårda ord.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Men att kalla mig dramaqueen för att jag gick ifrån och grät, säga flera gånger att jag inte var värd en plats på slottet, att knappt/inte alls prata med mig på hela duelldagen – det kändes okej, antar jag?”, skriver hon på Instagram.

Jennie avslöjar att hon under sin tid på inspelningen övervägde att lämna tävlingen. Hon tyckte det var tungt och upplevde att hon inte fick stöd.

Annons

Och när hon sett programmen i efterhand har hon överraskats över de elaka kommentarerna som riktats mot henne.

“Fått höra i efterhand att någon tyckte att jag tog på mig en offerkofta, att “om jag sa en gång till att jag ville hem så skulle jag bli slagen!” det kombinerat med kommentarerna jag fått se i avsnitten känns lite som att faktiskt få ett slag i magen”, skriver Jennie.

Efter sitt långa och ärliga inlägg får Jennie stöd från flera håll, bland annat från deltagarna Lisen Saldes och Zandra Östergren.

Skit i dom! Du är värd så mycket mer.. du förstår inte hur underbar du är. Vissa förtjänade absolut inte vara där..vissa sökte till programmet för att fly från verkligheten men den hann ikapp dom mycket snabbare än vad de trodde när dom kom hem!“, skriver Lisen och fortsätter:

“.…Medan vi dom som var lite extra känsliga förändrade vårt liv till det bästa och kom hem starkare och med hjärtat på rätt plats.Och det är det som är poängen. Du är bäst Jennie! Du måste förstå det nu“.

Annons

Även Zandra peppar Jennie efter inlägget:

Grymma Jennie, du e en f*king fighter o skit i resten“, skriver hon och skickar flera hjärt-emojis.

https://www.instagram.com/p/BUcsMgSFOBb/?taken-by=jeninghan

FOTO: Sjuan

Annons