Storbråk i Biggest Loser – tränaren vansinnig: "Bullshit"

23 maj, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
När två av deltagarna i Biggest Loser väljer att inte springa i en av tävlingarna tappar coachen Mikael Hollsten tålamodet. – Det är bullshit, säger han till en av deltagarna.
Annons

Zandra Östergren, 32, vann gårdagens tävling i “Biggest loser – nu eller aldrig” och fick därmed kontroll över gymmet under veckan. Hon fick också välja vilka två deltagare hon ville ha med sig i gymet och valet föll på Sebastian Serio Viitanen, 35, och Pontus Björlund, 26.

Resten av deltagarna tvingades därmed träna utomhus – utan coach.

Men trots att Pontus och Zandra har tillgång till gymmet väljer de att inte gå dit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har valt att vila lite mer och kanske ta någon enstaka promenad då och då, säger Pontus Björlund som känt sig krasslig.

– Jag har inte tränat på gymmet den här veckan. Jag tycker mest om att ta promenader överhuvudtaget. Jag tycker om att vara ute, säger Zandra Östergren i programmet.

I tisdagens avsnitt är det återigen dags för beep-testet där deltagarna ska springa fram och tillbaka mellan två plankor och hinna fram innan det kommer ett pip.

Zandra Östergren och Pontus Björlund väljer att inte springa alls utan går i långsamt tempo och åker ut med en gång. Det gör coachen Mikael Hollsten rasande. När det är dags för gymträning får Pontus och Zandra en utskällning efter noter.

Annons

– Nu har vi skickat hem en massa folk i tårar. Vi har röstat hem dem. Nu senast var det Jinnie som fick åka hem. Vi har försökt att ge er verktyg för att träna när som helst. Det är inte upp till er att bestämma när och när ni inte deltar i leken. Man kör tävlingarna, säger en frustrerad Mikael Hollsten.

Coachen Mikael Hollsten tränar deltagarna i viktsåpan "Biggest Loser".
Coachen Mikael Hollsten tränar deltagarna i viktsåpan “Biggest Loser”.

Mikael menar att han blir mest ledsen över att behöva vara den personen som säger till deltagarna på skarpen. Pontus försöker förklara att han inte kunde springa för att han inte mådde bra, men det köper inte Mikael Hollsten.

– Pontus, jag tycker det är bullshit, säger coachen.

Mikael fortsätter att be deltagarna att ta fram sin inre krigare och bara köra och inte tänka så mycket. Han påminner också om att det är väldigt lite tid kvar till finalen och att de tävlande måste justera sin attityd.

Annons

– Jag känner bara att min motivation inte blir starkare varje gång man hör hur dålig man är, säger Pontus till Mikael Hollsten som ger svar på tal.

– Tycker du att du har fått höra mycket hur dålig du är från mig eller? frågar Mikael.

– Absolut inte, tillstår Pontus.

– Nä, precis och det är det du ska fokusera på. Hur många gånger har jag kramat om dig, skrattat med dig, varit vid din sida till 90 procent av tiden av de 100 procent jag har spenderat på hela det grå laget back in the days. Det var vid din axel jag stod. Det var dig jag kramade. Så om du får kritik för att du inte joggade lite på en beep-test nu, det får du fan ta! säger en rasande Mikael Hollsten.

FOTO: TV4

Annons