TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Biggest Loser-Emma förlovade sig med en sol-och-vårare: "Är skuldsatt i flera år framöver nu"

01 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Biggest Loser-Emma om helvetet. "Jag är skuldsatt i år framöver nu och skulle göra vad som helst för att få detta ogjort."
Annons

För två år sedan blev Emma Eklund, 32, känd som den tjej som gått ner mest i Biggest Loser Sverige någonsin. Hon slutade som tvåa i programmet och har lyckats bibehålla sin hälsosamma livsstil. Idag driver hon en träningsblogg och på den berättar hon i flera inlägg om den sol-och-vårare (vi kallar honom Daniel) som hon förlovade sig med förra året.

– Jag var kär. SÅ JÄVLA KÄR i denna man. Han var så kärleksfull, skämde bort mig, stöttade mig, hade samma historik och mål med träning. Vi stöttade varandra och tränade hårt, levde sunt och han fick mig att tro att det var så kärlek äntligen skulle kännas, beskriver Emma den första förälskelsen i Daniel.

I sin blogg skriver Emma om mannen som gjorde henne skuldsatt. Foto: Privat
I sin blogg skriver Emma om mannen som gjorde henne skuldsatt. Foto: Privat

Daniel sade sig vara före detta polis och informatör men sa till Emma att han levde under skyddad identitet och därför hade flyttat från Stockholm till Gävle, där hon bodde då. Efter en tid började Daniel be om pengar, först småsummor, men sedan om allt mer. Han lurade dessutom Emma på en resa och sa att han bokat en kärleksresa med all inclusive till Maldiverna. På så sätt fick han pengar från Emma.

Annons

– Denna resa skulle vi ha gjort i januari 2014 men den existerade aldrig visade det sig senare, skriver hon i bloggen.

På Alla hjärtans dag förra året förlovade sig paret, men det visade sig vara en oäkta diamantring Emma fick.

– Förklaringen var att det var en attrappring han fått med sig hem och den riktiga skulle vara klar efter nån vecka, skriver hon men konstaterar:

– Jag betalade delar av en förlovningsring som jag aldrig såg röken av.

Emma betalade allt för Daniel. Till sist uppdagades det att han hade en annan kvinna vid sidan om, men även denna kvinna hade sol-och-vårats på samma sätt. Emma har idag även kontakt med en tredje kvinna som lurats av mannen som hon nu varnar för.

– Jag är skuldsatt i år framöver nu och skulle göra vad som helst för att få detta ogjort, skriver hon.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons