Big brothers drag – söker nya deltagare

Big brothers framtid
Big brother har fått hård kritik och två deltagare har tvingades lämna programmet efter bara några dagar.
Nu söker TV4 nya deltagare.
Annons

Efter fem års uppehåll är Big brother tillbaka i rutan. Men årets säsong fick sämsta tänkbara start. Deltagarna drömmer om att få tillbringa 100 dagar i huset, men redan efter några dagar tog resan slut för Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21. Båda uttryckte sig olämpligt i ett samtal, vilket fick tittarna att reagera kraftfullt mot programmet. TV4 agerade och kort tid senare tvingades Isabel lämna huset. Även Kim Kamal, som inlett samtalet, fick lämna.

Annons

”Efter att vi nu noggrant har gått igenom hela Kim och Isabels samtal står det klart att Kim också tvingas lämna programmet. Det Kim uttalade faller också inom ramen för det vi anser är oacceptabelt”, skrev Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4 i ett meddelande till Aftonbladet.

Tittarnas önskan efter kritiken mot Big brother

TV4 har inte legat på latsidan vad gäller att ersätta de utkastade deltagarna. Nya deltagarna Martin Forsten, 30, och youtubestjärnan Jessica Pamlin, 23, klev snart in i huset. Samtidigt som Martin snart gjorde sig hemmastadd i huset, kände Jessica hemlängtan. Jessica valde att självmant lämna programmet, och ersattes av flygvärdinnan Victoria Klöfver, 22.

Annons

Men än är inte huset fulltaligt. Nu går TV4 ut i sina sociala medier och meddelar att de söker nya deltagare.

Att döma av kommentarerna är det många som har förslag på tänkbara kandidater. Bland annat har youtubern Joakim Lundell, 34, taggats i inlägget. Vissa har mer specifika önskemål på personen som ska komma in.

”Nån i ålder 35 + för att få ner skitsnacket och mer balans i gruppen”, skriver en Instagramanvändare.

Annons

En annan vill se en gammal tittarfavorit.
Kasta in Gurkan igen så blir det nog fart på dom”, skriver en person och syftar på Gurkan Gasi, som var med i programmet 2011.

Någon tycker det räcker med deltagare.

Med tanke på hur illa produktionen sköter huset så borde ingen mer gå in“.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…