Tanja Kallin om kärlekslivet – relationen till de andra deltagarna i Big brother

Tanja Kallin

Ikväll avslöjades det att den tidigare Paradise hotel-profilen Tanja Kallin snart kommer att kliva in i Big brother-huset.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om kärlekslivet och den verkliga relationen till de andra deltagarna.

Nya säsongen av Big brother är äntligen igång och någon som ivrigt väntar på att få kliva in i huset är Tanja Kallin. Men det är inte första gången hon ska göra tv. Förra året var hon nämligen också med i det populära realityprogrammet Paradise hotel, och efter att ha krigat i flera veckors tid tog hon sig hela vägen till final. I en intervju med Hänt berättar hon nu hur det känns att snart få göra comeback i realityvärlden.

– Det är ju nervöst givetvis, men jag är så taggad! När man sitter och kollar på liven så vill man ju bara kliva in där, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag tycker det är så go dynamik i gruppen. Om man jämför med tidigare år så verkar alla så glada typ. Så det känns som en skön grupp att komma in i.

Hon berättar att hennes förhoppningar på detta äventyr bara är att ha det väldigt skoj, men att vinsten såklart också hade varit kul att kamma hem.

LÄS MER: Så träffade Big Brother-Jesper 16 år yngre flickvännen Emma

– Det är givetsvis att man vill vinna. Det är klart att man vill. Men nu är det ju att tittarna röstar fram vem de vill behålla längst, så om man går in med inställningen att man ska ha jävligt skoj så kommer man nog närmre vinsten än vad man gör om man åker dit och tänker att man ska vinna, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Verkliga relationen till de andra deltagarna

Medan Tanja har suttit i karantän har hon spenderat en hel del tid på att titta på vad de andra i huset har för sig just nu, och även fast hon såklart känner starkare för vissa har hon försökt ha samma inställning till alla.

– Jag har försökt hitta det fina i alla så att man kommer in med öppna ögon. Så att man inte stänger in sig på en person. Så nu tänker jag att jag kommer klicka med alla. Det känns som att man låser sig i tankarna på något vis annars, förklarar hon.

För sanningen är faktiskt att Tanja inte känner en enda person som är där inne just nu. När hon får frågan hur hennes relation till de andra deltagarna är svarar hon bara:

– Känner inte en kotte. Det är första gången jag träffar dem. Vi har ju suttit i karantän så jag får ju inte ens lämna rummet nu.

Tanjas nya ord om kärlekslivet

Medan det händer mycket i Tanjas liv på andra plan är kärlekslivet däremot betydligt lugnare. För Hänt berättar hon att hon är "singel i vanlig ordning" men att hon absolut är öppen för att träffa någon i Big brother-huset.

– Grejen är den att jag tar det som det kommer. Jag är öppen för det mesta liksom, så hittar man någon som man är sugen på så vet man aldrig vad som händer. Men det är inte så att jag har förbestämt att jag åker dit för att hitta the love of my life va, säger hon skrattandes innan hon fortsätter:

– Det är lite fel program va för att hitta det där.

Däremot har hon väldigt klart för sig vad det är för slags person hon söker.

– Jag älskar ju snubbar som är roliga och glada och som bjuder på sig själva. Får han mig att skratta så är jag hans alltså, då är det ingen fara, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot Big brother 2021 efter nya upplägget

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz kritik mot Nyhetsmorgon efter inslaget