Biancas vilda festliv efter kärlekskrisen: "Time of my life"

27 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har lagt sitt förhållande på is. Nu berättar tv-profilen om sitt nya, vilda festande. – Jag minns inte senast jag var hemma en helg och kollade film, säger hon.
Annons

Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, har blivit en riktig partyprinsessa. Sedan hon i april i podcasten ”Tankar med” bekräftade att förhållandet med Philippe Cohen, 23, låg på is har hon varit en flitig besökare på krogen. I ett klipp på sin Youtube-kanal berättar Bianca att hon börjat festa varje helg.

– Jag har i många år varit en typisk hemmatjej som älskar vara hemma, poppa popcorn, kolla film och chilla i soffan. Men den senaste tiden, oh my God, jag har blivit den största festprinsessan, säger hon i videon och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är ute hela tiden och jag älskar det. Jag älskar att gå ut, lära känna nya människor, dansa, lyssna på musik. Det är inte alkoholen, utan jag gillar bara gå ut och ha the time of my life. Jag minns inte senast jag var hemma en helg och kollade film.

Men att stå och trängas med andra i barer är inte Bianca Ingrossos grej. I stället bokar hon egna drinkbord till sig och sina vänner på krogen.

Annons

– Jag hatar att stå i en bar. Jag tycker om att ha ett bord, då har man drickan nära och alla kompisar nära. Jag blir uttråkad av att stå i en kö till baren och vänta när jag är ute och festar, säger hon och fortsätter:

– Nej, jag gillar att ha bord. Och så blir det mycket shots för min del.

Foto: IBL

Annons