LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Biancas oväntade plan i Melodifestivalen: ”Hade varit skitkul”

20 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Bianca Ingrossos popularitet växer hela tiden. Nu berättar hon att en framtida dröm är att nån gång leda Melodifestivalen. – Man kan säga vad som helst om Melodifestivalen, men det är ett extremt bra och underhållande program, säger hon i ”Fördomspodden”.
Annons

Bianca Ingrossos, 22, resa från kändisdotter till att nästan trumfa sina kända mamma, Pernilla Wahlgren, 49, i kändhet har gått snabbt. Efter att ”Wahlgrens värld” katapulterat Biancas kändisskap till nya höjder är hon ett hett villebråd för svenska tv-kanaler. Och under hösten stod det klart att hon värvats som jurymedlem i TV4:s ”Talang“. Det känns som att Biancas framtida tv-karriär pekar rakt, rakt uppåt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När hon gästar Cafés och Emil Perssons, 32, ”Fördomspodden” presenteras en fördom kring hennes framtidsdrömmar.

Fördomspodden: Du när en dröm om att leda Melodifestivalen.

– Det hade varit skitkul. Jag har ju nån liten dröm om att bli programledare, och det hade ju varit svinkul. Man kan säga vad som helst om Melodifestivalen, men det är ett extremt bra och underhållande program, det är de ju, svarar Bianca på fördomen.

Men (än) har inget anbud kommit om att leda Melodifestivalen, men väl andra typer av program.

– Jag får mycket tv-programförfrågningar, mycket barnprogram och typ ”Ex on the beach eftersnack” säger hon och erkänner att det aldrig varit aktuellt.

Fördomspodden: Hur känner du kring det?

Nej, inte riktigt, säger Bianca och skrattar.

Annons