Bianca Ingrosso bryter tystnaden om Phillipe Cohen – efter långa frånvaron

Bianca Ingrosso bryter tystnaden om Phillipe Cohen – efter långa frånvaron

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett av våra mest omtalade kändispar.
Men nu har det varit tyst från paret sedan en tid tillbaka.
Nu bryter Bianca tystnaden om Phillipe.
Bianca Ingrossos okända släkting Ove
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

Slå på ljud

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har många bollar i luften. Nyligen släppte hon en kollektion med Nelly som hon meddelade var sin sista.

Men bara några dagar senare släpptes nyheten om att Bianca kommer att fronta Gina Tricots kommande kollektioner – det rör sig om ett längre samarbete som sträcker sig till februari 2023.

Dessutom har hon tillsammans med Lovisa Worge, 25, nyligen släppt en smyckeskollektion med namnet Ani. Och för att inte glömma hennes egna företag CAIA. Bianca ligger med andra ord verkligen inte på latsidan!

Biancas enorma investering – så mycket kostade den

Förra året gick Bianca ut med nyheten att hon investerat i en ny lägenhet där hon och hennes pojkvän Phillipe Cohen ska bo ihop. Och det verkar inte ha blivit någon billig historia, något Bianca tidigare pratat om i en Youtube-video.

– Det här vet jag inte om jag ska ta bort eller inte... Men att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner, säger Bianca Ingrosso, som läser upp ett påstående, innan hon svarar:

– Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer. Men det är värt det, det är värt det, det är värt det.

Lägenheten ligger på Östermalm i Stockholm och är, som Bianca själv uttrycker i en Youtube-video, enorm. Det rör sig om 300 kvadratmeter och fyra sovrum.

Biancas ord om pojkvännen Phillipe – efter tystnaden

För en tid sedan började Biancas följare misstänka att Bianca och Phillipe har gjort slut. Det var i samband med en publicering hon gjorde på sin Instagram som löd:

”Vill ni höra gossip om singellivet går ni in och tittar på min nya vlogg NU.”

Detta gjorde följarna förvirrade. Men det visade sig att det inte var hennes singelliv hon syftade på, så kärleken mellan Bianca och Phillipe sprudlar fortfarande.

Nu har det varit tyst från paret i ytterligare veckor. Men i hennes senaste vlogg nämner hon honom äntligen när hon sitter och berättar om sina walk-in closets i nya lägenheten.

– Jag kommer ha två walk-in closets. En till the boyfriend och en jättestor till mig själv. Jag har alltid drömt om att ha en stor walk-in closet med en sån stor ö i mitten, berättar Bianca.

Se Biancas senaste vlogg här!

FOTO: Instagram/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN