TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biancas kritik efter medverkan i Hellenius hörna: Framstod som dum

19 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso är missnöjd med hur hon framställdes i "Hellenius hörna". I sin podcast riktar hon nu kritik mot programmet.
Annons

Det var för drygt en vecka sedan som  Bianca Ingrosso22, medverkade i TV4-programmet “Hellenius hörna”, som leds av David Hellenius, 43. Men tv-profilen var inte helt nöjd efter att ha sett avsnittet på tv.

I sin podcast “Alice & Bianca” riktar Bianca Ingrosso kritik mot programmet för hur de framställt henne. Tv-profilen menar att hon klipptes ner hårt och att produktionen ibland även redigerat programmet så att hennes svar klipptes in som svar till fel frågor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Alltså, jag gjorde en intervju i typ 45 minuter och sen klipptes det bort till typ en kvart. Det var massor av saker som jag pratade om som de inte tog med, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Sen var det en gång när David frågade mig en sak och jag svarade ett annat svar, som jag egentligen hade sagt till en annan fråga, så jag lät lite dum i huvudet.

Bianca Ingrosso är dock inte bara missnöjd med sin medverkan i “Hellenius hörna”, utan kunde i alla fall glädjas åt att ha fått göra programmet tillsammans med den andra gästen Tomas Ledin, 65.

– Annars tycker jag att det är ett jättebra program och det var kul att vara med ihop med Tomas Ledin. Jag vet inte hur många gånger jag har festat i hans lägenhet och på hans landställe, hans son och jag är ju gamla kompisar, säger Bianca i podden.

Foto: IBL, TV4

Annons