LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Biancas ilska mot tittarna efter uppbrottet: ”Ingen som vet om det”

23 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
När Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen återigen blev ett par var det inte alla som unnade dem glädjen. Nu berättar tv-profilen om tittarnas elaka kommentarer om förhållandet. – Jag blir irriterad, säger Bianca.
Annons

Det var i början av året som det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, tog slut. Tv-profilen har valt att vara öppen kring uppbrottet och har bland annat talat ut om sitt krossade hjärta i programmet ”Wahlgrens värld”, något som hon också har fått känna en baksida av.

För efter att Bianca och Phillipe återigen blev tillsammans i början av sommaren, har hon tvingats ta emot hårda kommentarer från tv-tittare som menar att hon inte borde ha tagit tillbaka honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det som har varit jobbigt i efterhand när vi blev tillsammans igen är att folk inte tror att han är kär i mig. I “Wahlgrens värld” var jag heartbroken och berättade i en synk att jag blev dumpad över telefon. Och nu får jag hela tiden svara på saker som “han är inte kär i dig” och “han förtjänar inte dig”, säger Bianca Ingrosso i sin podcast ”Alice & Bianca”.

Annons

Tv-profilen berättar att kommentarerna har gjort henne upprörd eftersom de ofta utmålar Phillipe som den dåliga, när hon själv inte heller betett sig bra hela tiden i förhållandet.

– Jag blir irriterad när folk säger typ “Hur kunde du ta tillbaka honom?”. Jag har ju också gjort slut med honom och betett mig skit mot honom, men det är ingen som vet om det. Jag betedde mig jätteilla under tre år. Jag har aldrig varit otrogen, men jag har varit lost och pendlat upp och ner och har inte behandlat honom så bra som jag gör idag. Det här uppbrottet behövdes för att jag inte skulle ta honom för givet mer, säger Bianca Ingrosso i podcasten och fortsätter:

– De som känner oss vet hur kär han är i mig och hur kära vi är i varandra. Jag vill bara säga det här och nu: Phillipe är kär i mig.

Också mamma Pernilla Wahlgren, 49, intygar Phillipe Cohens varma känslor för hennes dotter i podcasten.

– Nej, men Gud, tro mig, Phillipe har alltid varit kär i dig, det visste jag också. Det sa jag till dig, säger hon.

Foto: IBL

Annons