Biancas avslöjande om sin miljonlön – det tjänar hon mest på

Bianca Ingrosso har levt hela sitt liv i rampljuset och har minst sagt kämpat sig upp till toppen. Nu berättar hon om miljonbeloppen hon tjänar.

Från Lilla Melodifestivalen och musikaler till eget tv-program och en av Sveriges största bloggar. Bianca Ingrosso, 23, har många strängar på sin lyra och ingen kan säga annat än att hon lyckats i karriären. Hon må ha fötts in i rampljuset men hon har kämpat för att hålla sig kvar där.

Bianca är en entreprenör och driver flera olika projekt på samma gång, nu avslöjar hon i sin podd “Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” att hennes framgång ger henne miljonbelopp på kontot.

– Min agent säger att jag inte får prata om pengar, men vissa samarbeten är miljonbelopp liksom, säger hon i podden.

Anledningen till att Bianca tjänar så mycket pengar på sina samarbeten är att hon kan leverera till kunden och göra dem ordentligt nöjda.

– Jag vet att jag levererar och jag vet att saker jag gör går bra, det säljer slut eller tittarsiffror ökar – tack vare min input, säger hon.

Bianca har även flera personer omkring sig som jobbar för att få till samarbeten och hålla alla bollar i rullning. Hon har kämpat hårt och är glad över vad det givit henne.

– Det är en jävla trygghet i min karriär, att jag vid 23 års ålder kan tänka så och komma med det till ett företag, avslutar Bianca.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Efter Bianca Ingrossos läskiga kollaps – så stöttar TV4 henne under Talang

LÄS OCKSÅ: TV4-profilen rasar mot Bianca i sändning: ”Skiter jag fullständigt i”

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!