LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter Bianca Ingrossos läskiga kollaps – så stöttar TV4 henne under Talang

12 jan, 2018 
Under inspelningarna av ”Talang” i höstas gick jurymedlemmen Bianca Ingrosso in i väggen vilket ledde till att hon kollapsade i sitt hem. Nu berättar hon för Hänt om stödet som hon fått från TV4.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, är det nya tillskottet i ”Talang”-juryn i TV4 och ikväll får vi för första gången se henne bedöma folks dolda talanger ihop med Alexander Bard, 56, LaGaylia Frazier, 56, och David Batra, 45. De första avsnitten av årets säsong av programmet spelade in i höstas, och samtidigt som inspelningarna pågick jobbade Bianca med annat. Det blev till slut för tungt för henne, och på sin blogg var hon öppen och förklarade att hon började känna av symptom som liknade utbrändhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det ledde till att hon efter en av inspelningarna kollapsade i sitt hem.

”Grät hysteriskt, ville skrika, blev helt yr hade nästan svårt att hitta andan.  Jag har nog försökt inbilla mig själv att jag mår bättre än vad jag gjort och att jag klarar av mer än vad jag gör… men igår blev allt svart bara”, skrev hon då på bloggen.

För Hänt berättar Bianca nu om stödet som hon fått av produktionen under den tuffa tiden, och hur det stöttar henne framåt.

Annons

– Produktionen är som en andra familj. De varmaste människorna man kan tänka sig, säger Bianca och fortsätter:

– Alla har varit så härliga, så det har inte påverkat mig alls när jag väl var på plats liksom. Det var mer när jag kom hem. När vi spelade in var alla magiska. De har erbjudit mig psykolog nu när vi kommer tillbaka till livesändningarna.

Idag mår Bianca bättre, och hon tänker på att planera sin vardag och sina jobb på ett sätt som hindrar att det blir för tungt.

Foto: IBL

Annons