Efter Bianca Ingrossos läskiga kollaps – så stöttar TV4 henne under Talang

Under inspelningarna av ”Talang” i höstas gick jurymedlemmen Bianca Ingrosso in i väggen vilket ledde till att hon kollapsade i sitt hem. Nu berättar hon för Hänt om stödet som hon fått från TV4.

Bianca Ingrosso, 23, är det nya tillskottet i ”Talang”-juryn i TV4 och ikväll får vi för första gången se henne bedöma folks dolda talanger ihop med Alexander Bard, 56, LaGaylia Frazier, 56, och David Batra, 45. De första avsnitten av årets säsong av programmet spelade in i höstas, och samtidigt som inspelningarna pågick jobbade Bianca med annat. Det blev till slut för tungt för henne, och på sin blogg var hon öppen och förklarade att hon började känna av symptom som liknade utbrändhet.

Det ledde till att hon efter en av inspelningarna kollapsade i sitt hem.

”Grät hysteriskt, ville skrika, blev helt yr hade nästan svårt att hitta andan.  Jag har nog försökt inbilla mig själv att jag mår bättre än vad jag gjort och att jag klarar av mer än vad jag gör… men igår blev allt svart bara”, skrev hon då på bloggen.

För Hänt berättar Bianca nu om stödet som hon fått av produktionen under den tuffa tiden, och hur det stöttar henne framåt.

– Produktionen är som en andra familj. De varmaste människorna man kan tänka sig, säger Bianca och fortsätter:

– Alla har varit så härliga, så det har inte påverkat mig alls när jag väl var på plats liksom. Det var mer när jag kom hem. När vi spelade in var alla magiska. De har erbjudit mig psykolog nu när vi kommer tillbaka till livesändningarna.

Idag mår Bianca bättre, och hon tänker på att planera sin vardag och sina jobb på ett sätt som hindrar att det blir för tungt.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

LÄS OCKSÅ: Därför ska Phillipe och Bianca inte bo ihop

LÄS OCKSÅ: Biancas dagliga rutin – för att stärka självkänslan efter ätstörningen

Foto: IBL

SENASTE NYTT!