Artikeln innehåller reklamlänkar

Biancas avslöjande efter Linus Wahlgrens skilsmässa

Bianca Ingrosso och morbror Linus Wahlgren

Bianca Ingrosso verkar ha tröttnat på att hennes morbror Linus Wahlgren är singel. Nu skickar hon en vågad uppmaning till sina läsare.

Skådespelare Linus Wahlgren, 41, är en av de anonymare i familjen Wahlgren. Men nu får han hjälp av sin systerdotter Bianca Ingrosso, 23, att ge sig ut på kärleksjakt igen. Det var efter att stora delar av familjen Wahlgren tillbringat en dag på sjön tillsammans som Bianca beslutade sig för att försöka hitta en kvinna åt sin morbror.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I ett blogginlägg annonserar Bianca ut Linus till sina följare och uppmanar dem att ta kontakt med honom. Beskrivningen av honom håller hon kort men ändå innehållsrik.

“Och JA! Min morbror Linus är singel och sjukt snygg haha! Följ honom på Instagram vetja”, skriver hon.

Huruvida hennes annonsering har gett resultat eller ej framgår inte. Det är heller inte helt klart om Linus Wahlgren var med på noterna om att Bianca skulle marknadsföra honom på singelmarknaden.

Linus Wahlgren var tidigare gift med Jessica Wahlgren, 43. Deras skilsmässa blev dock en långdragen historia som påbörjades reda 2012, men först blev slutförd i början av 2016. Paret har två barn tillsammans och exfrun umgås fortfarande frekvent med Linus syster Pernilla Wahlgren, 50, som hon är god vän med.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgren avslöjar: Därför följer jag inte Bianca på Instagram

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgren tar en paus – sanningen bakom beslutet

FOTO: Ibl, Stella

SENASTE NYTT!