Niclas Wahlgren avslöjar: Därför följer jag inte Bianca på Instagram

Niclas Wahlgren och Bianca Ingrosso följer varandra inte på Instagram.

760 000 personer följer Bianca Ingrosso på Instagram. Men en person som lyser med sin frånvaro i skaran är morbror Niclas Wahlgren. Nu avslöjar han för Hänt varför de inte följer varandra.

Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges största influencers. Bara på Instagram så följs hon av ofattbara 760 000 personer! Men så gör hon ju succé med det mesta hon tar sig för och hyllas för både sin insats i realityserien Wahlgrens värld och senast som domare i TV4:s Talang-jury.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Däremot har många börjat funderat över sambandet att hon följs av hela sin släkt – förutom Niclas Wahlgren, 53. Och Bianca i sin tur följer inte sin kända morbror tillbaka. Något som gjort att följare frågat om varför de inte gör det och undrar hur deras relation ser ut.

Bianca Ingrosso har hittills inte svarat på varför, men nu avslöjar istället Niclas Wahlgren varför han inte ansluter sig till systerdotterns följare.

– Haha, ja det finns nog många vi inte följer på Instagram. Vi pratar med varandra i det riktiga livet istället, hälsar han i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

– Absolut inget drama. Vi är familj.

Niclas är storebror till Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 50. Mor och dotter har de senaste åren haft fullt upp med sin realityserie Wahlgrens värld. Även om det mest är de två som tv-kamerorna följer så är även övriga släkten Wahlgren frekvent återkommande och en stor plats i serien. Men en person som lyst med sin frånvaro är just Niclas Wahlgren, något han tidigare pratat ut om med Hänt:

”Har inget bra svar på det, men man vet aldrig vad som händer”. 

Niclas Wahlgren tillsammans med systern Pernilla Wahlgren

Niclas Wahlgren har rannsakat sig själv angående relationer och kärlek.

Niclas Wahlgren på Rix FM-festival. 

Niclas Wahlgren och Christian ''Kicken'' Lundqvist.

Niclas Wahlgren var tidigare gift med Laila Bagge.

Niclas wahlgren har den senaste tiden tränat upp sin kropp

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgren hånas av följarna efter detaljen i bilden: ”Är du rädd?”

LÄS OCKSÅ: Bianca talar ut om oron efter graviditeten: ”Är livrädd”

FOTO: Ibl