Bianca talar ut om oron efter graviditeten: ”Är livrädd”

Biancas oro om barn

I senaste avsnittet av podcasten ”Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B” öppnar Bianca Ingrosso upp om sin stora rädsla över att inte kunna få barn.

Bianca Ingrosso, 24, har alltid drömt om att bli mamma och önskan om en stor familj finns ännu kvar. Nyligen berättade hon på sin Instagram story att hon helst vill ha fyra barn. Men efter tre aborter och ett missfall börjar oron smyga sig fram hos Bianca.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

I podcasten ”Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B” berättar hon att hon det senaste halvåret trott att hon varit gravid flera gånger, men att graviditetstesten visat negativt varje gång.

– Jag är ju livrädd för att jag inte ska få barn, för jag har ju sagt att jag haft väldigt lätt att få barn. Har tidigare varit gravid några gånger, säger hon och fortsätter:

– Sedan har jag inte gått på p-piller på typ ett år för jag mår så psykiskt jävla dåligt av p-piller – och fysiskt. Så jag har varit dum och tagit ganska många dagen efter-piller. Och jag har gjort abort tre gånger, säger hon i podden.

Tidigare i år berättade Bianca att hon, på grund av sina aborter, bestämt sig för att behålla barnet om hon blir gravid igen.

– Jag kanske blir steril om jag gör en till abort så om jag blir gravid nu så behåller jag det, berättade hon då.

Att Bianca har känt sig gravid flera gånger och testat negativt gör att hon nu känner sig ännu mer orolig över att aborterna gjort henne steril.

– Nu är jag väldigt öppen om det här, men nu senaste gångerna när jag verkligen trott att jag varit gravid och jag har tagit graviditetstest så har jag aldrig varit gravid. Och jag vet ju hur lätt jag har haft att bli gravid tidigare så jag är typ rädd att jag har förstört någonting. Så det vill jag gå och kolla.

Tanken på att inte kunna få barn skrämmer henne, eftersom barn är något hon verkligen vill ha.

– Min ångest är att jag medvetet har gjort abort två gånger och den andra gången var jag tvungen att göra det dubbla för det gick inte igenom första. Så det vore så hemskt om det visar sig att jag inte kan få barn nu när jag vet att det hade kunnat bli. Jag hade kunnat vara tvåbarnsmamma nu liksom. Eller tre, för jag har fått ett missfall också. Det skrämmer mig, avslutar hon.

Bianca Ingrosso är tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 24. Ett nytt avsnitt av podcasten ”Alice och Bianca – har du sagt A får du säga B” släpps varje tisdag.

LÄS OCKSÅ: Så fördelar Bianca och Phillipe sina pengar: ”Tar hand om honom”

LÄS OCKSÅ: Kändisknepet – här är produkterna du använder efter en dag i solen!

FOTO: Ibl