ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Salming och pojkvännen flyttar ifrån varandra efter sommaren

17 aug, 2023 
Daniel Sörensen
Gabriella Håkansson
Bianca Salming och Tobias Lindberg flyttar isär – efter sambosommaren
Bianca Salming har haft en kanonsommar ihop med sin pojkvän, hockeyspelaren Tobias Lindberg.
Men trots att samboförsöket var lyckat flyttar nu paret ifrån varandra.
– Man får leva på all tid man fick tillsammans under sommaren, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Salming: ”Den jobbigaste tiden i mitt liv”Brand logo
Bianca Salming: ”Den jobbigaste tiden i mitt liv”

Den 24 november i fjol dog Bianca Salmings pappa i sviterna av ALS. Den store hockeyikonen Börje Salming blev 71 år gammal och lämnade efter sig sin fru Pia samt de vuxna barnen Anders, Teresa, Rasmus och Bianca.

Bianca Salming och pappa Börje på en friidrottstävling i Sollentuna. Han var alltid hennes största fan.
Bianca Salming och pappa Börje på en friidrottstävling i Sollentuna. Han var alltid hennes största fan.

Nu har snart 9 månader gått sedan beskedet om Börjes bortgång. En av de som funnits där för att trösta friidrottsstjärnan Bianca, 24, är hennes pojkvän Tobias Lindberg, 28. Han är professionell ishockeyspelare, precis som hennes pappa var.

De har varit ett par sedan november 2021, men aldrig riktigt bott ihop – inte förrän denna sommar då de testat på att leva ihop under samma tak under en längre period. Anledningen har tidigare varit att pojkvännen spelat hockey och bott i Tjeckien.

Tobias Lindberg och Bianca Salming efter ett gemensamt träningspass.
Tobias Lindberg och Bianca Salming efter ett gemensamt träningspass.

– Vi har varit sambos hela sommaren så vi har verkligen fått mycket tid ihop. Jag har verkligen känt att jag försökt säga nej till så mycket som möjligt för att jag bara vill kunna ta det lugnt och vara mig själv. Det har hjälpt jättemycket att jag fått dela det med honom, berättar Bianca när Hänt frågar om hennes sommar ihop med Tobias.

Annons

Bianca Salmings sommar med kärleken

Just det här med att prova på att leva i ett samboskap har hon pratat om länge. Hänt har tidigare skrivit om när Bianca Salming levererade glädjebeskedet att paret äntligen(!) skulle få uppleva en vardag ihop.

Nu berättar hon hur sommaren med kärleken sett ut och vad de har hittat på.

– Vi har gått på The Weeknd (artist), vi har rest i Spanien tillsammans, vi har tränat mycket tillsammans, fått uppleva en vardag och fått spendera mycket tid ihop. Han åkte med till mitt träningsläger i Montenegro. Så vi har gjort mycket kul, säger hon.

Nog har det blivit en hel del löpning och träning ihop under ”ledigheten”.
Nog har det blivit en hel del löpning och träning ihop under ”ledigheten”.

Men trots all glädje och all gemensam tid under sommaren väljer nu Bianca Salming och Tobias Lindberg att flytta ifrån varandra nu igen när hösten närmar sig.

Annons

”Blir lite mer distans igen”

Anledningen är att 28-åriga Lindberg skrivit på ett avtal med klubben Eispiraten Crimmitschau i den tyska andradivisionen. Han ska alltså spela hockey i Tyskland. Staden Crimmitschau ligger i östra delen av landet, nära städerna Dresden och Leipzig, nära gränsen till Tjeckien.

I höst ska paret bo på olika platser igen.
I höst ska paret bo på olika platser igen.

Bianca Salming ska inte heller flytta med honom. De går således tillbaka till att leva i ett distansförhållande, vilket de gjorde även innan sommaren.

– Han har redan åkt tillbaka till Tyskland. Jag följde med honom dit. Så nu blir det lite mer distans igen, men man får leva på all tid man fick tillsammans under sommaren, säger hon.

FOTO: Hänt, Instagram, Patrik C Österberg/TT

Annons