sportsnackisar

Bianca Salming avslöjar kärlekslyckan – med 27-årige pojkvännen

Bianca Salming avslöjar kärlekslyckan – med 27-årige pojkvännen

Foto: TT/INSTAGRAM
Bianca Salming avslöjar kärleksbeskedet – ihop med pojkvännen.
– Jag känner bara att man går omkring och längtar … säger Salming till Expressen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dottern Bianca Salmings irritation – efter pappa Börjes beteende
0:55

Efter reklamen: Dottern Bianca Salmings irritation – efter pappa Börjes beteende

(0:55)

Slå på ljud

Friidrottaren och Börje Salmings dotter, Bianca Salming, 24, har många stora händelser att se framemot 2023. I mars går nämligen inomhus-EM i Istanbul av stapeln.

Ett mästerskap som skulle kunna vara årets höjdpunkt för den 24-åriga friidrottaren. Till Expressen berättar om stämningsläget inför tävlingarna.

– Jag gjorde faktiskt min säsongsdebut i torsdags och det var väldigt.. ja, vad ska jag säga? Överraskande bra, säger Bianca Salming till kvällstidningen.

Hon var nära att slå personbästa – i kula – på imponerande 14,5 meter. Endast 40 centimeter från sitt personliga rekord. I toppfrom, så att säga.

Avslöjar kärlekslyckan – med 27-årige pojkvännen

Men Bianca Salming, som lämnar ett turbulent 2022 bakom sig, har mer att se framemot än endast mästerskapet i Istanbul. För till Expressen avslöjar Bianca Salming sin nya kärlekslycka – med pojkvännen Tobias Lindberg, 27.

Till vardags är pojkvännen professionell hockeyspelare, som burit ett flertal svenska lagtröjor. Sedan ett par år tillbaka spelar 27-åringen för tjeckiska HC Vítkovice. Det gör att paret ofta är splittrade.

Salming: Ska testa …

Men nu blir det andra bullar. För under sommaren ska paret testa på sambolivet tillsammans. För att detta ska fungera tvingas Salming att hyra ut sin egna lägenhet.

– Jag ska testa att vara lite sambo i sommar! Så jag passar på att hyra ut min lägenhet, för min kille kommer hem i sommar. Min lägenhet är lite för liten för att två personer ska bo där, så jag hyr ut min och så ska vi hyra något annat tillsammans.

– Jag känner bara att man går omkring och längtar. Längtar efter att få en vardag tillsammans. Vi bor ju isär resten av året, så det ska bli väldigt kul, säger Bianca Salming till Expressen.

Foto: TT/Arkiv

FRÅN FÖRSTASIDAN