Bianca Salming visar upp lyxresan – tillsammans med pojkvännen Tobias

Bianca Salming

Bianca Salming har haft ett händelserik år bakom sig.
Nu har hon dock tagit en välförtjänt semester.
På Instagram visar hon upp lyckan tillsammans med pojkvännen Tobias.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Salming: ”hockeyspelare = douchebags?”
0:33

Efter reklamen: Bianca Salming: ”hockeyspelare = douchebags?”

(0:33)

Slå på ljud

Bianca Salming, 24, har varit högaktuell den senaste tiden. Förutom sin friidrottskarriär och all den tid hon lägger på tävlingar och träningar, så har hon även varit en av sommarpratarna i Sommar i P1. Även om hennes friidrottssäsong är lång har Bianca även tid för att varva ner mellan träningar och har fått semester.

Bianca Salming visar lyckan med pojkvännen Tobias

På Instagram visar hon nu upp lyckan tillsammans med sin pojkvän Tobias Lindberg, 27.

Under inlägget syns paret att njuta av sin semester på Mallorca i Spanien. Bianca delar öven med sig av fler inlägg på sitt konto där hon visar upp hur paret njuter under sin gemensamma semester i Spanien.

Stödet från pojkvännen efter Börje Salmings död

Det senaste året har varit händelserikt för Bianca. I november förra gick hennes pappa Börje Salming bort i sviterna av sjukdomen ALS.

Börje Salming med dottern Bianca.

Patrik Österberg/TT

Bianca har tidigare berättat om vilket stöd hennes pojkvän har varit under den första tiden efter Börjes död.

– Det viktiga för mig är att vara med familj och vänner. I början kämpade jag hela tiden för att inte gråta, men nu är det som att en spärr har släppt, jag gråter för vad som helst. Jag känner att det får vara så. Ska du hålla igen hela tiden så kommer du dö inombords, sa hon i intervju med Wellness.

Tobias har varit en stor del av Biancas sorgeprocess och nu under sommaren ska paret även flytta ihop för första gången tillsammans. Där de ska hyra en lägenhet i Stockholm. Något som inte varit möjligt tidigare då paret bott på olika platser. Tobias är professionell hockeyspelare och har spenderat den föregående säsongen i HC Vitkovice i den tjeckiska högstaligan.

– Vi pratar om det varje dag och vill bara att datumet ska slå in. Man saknar känslan av att ha en vardag ihop, har Bianca tidigare berättat.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN