LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca om föräldrarnas svek: "Mamma var otrogen mot pappa"

05 jan, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos relation var turbulent, inte minst för barnen. Nu berättar dottern Bianca Ingrosso om föräldrarnas kärlekssvek mot varandra.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, har haft ett minst sagt intensivt år, där hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, både gjort slut och hittat tillbaka till varandra. Men det är inte bara tv-profilens eget kärleksliv som har varit komplicerat.

Också hennes föräldrar Pernilla Wahlgren, 50, och Emilio Ingrosso, 51, har en historia av en stormig relation som gjorde att de skilde sig 2002 efter nio år som gifta. Sedan dess har ex-makarna fortsatt ha en turbulent relation som skapat stora rubriker. Idag har relationen mellan de blivit bättre och de har synts tillsammans i programmet “Wahlgrens Värld”, vilket Bianca varit mycket lycklig över.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu berättar Bianca Ingrosso också att det förekom stora kärlekssvek mellan föräldrarna under deras förhållande.

– Min mamma var otrogen mot pappa och min pappa var otrogen mot min mamma. Nästan alla i min familj har varit… Eller nej, inte Benjamin, han har inte haft sex med annan tjej mot sin flickvän Linnea, säger Bianca i sin podcast ”Alice och Bianca”.

Annons

Emilio Ingrosso har också han skrivit om otroheten i sin självbiografi “La Famiglia”, som kom 2007, där han uppger att Pernilla Wahlgren hade en relation med en kollega. Pernilla har själv inte kommenterat det specifika fallet, men har för tidningen Expressen berättat att det har hänt att hon har varit otrogen i relationer.

– Ja, det har jag. Och det är ju inte bra. Men jag har inte behövt konfrontera någon med det. Det upptäcktes aldrig. Men visst, jag har gjort sådant som inte är helt okej. Samtidigt tänkte jag “kommer det här fram så kommer jag skämmas och be om ursäkt”, sa hon då.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren för en kommentar.

Foto: IBL

Annons