Bianca Ingrossos utseendeförändring – berättar om nya skönhetsmetoden

Bianca Ingrosso syns ofta framför kameran – vilket gör att hon känner en press att hålla sig fin.
Nu berättar om om en ny skönhetsmetod som slutade på en saftig prissumma.
– Men på grund av att jag gör så mycket plåtningar och teve så är det faktiskt värt, säger hon i en vlogg.

Bianca Ingrosso är en person som syns på de flesta plattformar och löpsedlar. Då hon ständigt är i rampljuset blir det lätt för folk att se när hon valt att göra en utseendeförändring, till exempel när hon gjort ett skönhetsingrepp.

I Wahlgrens värld har Bianca berättat om sin frustation över att hon får motta kritik efter att ha exempelvis använt fillers.

– Jag blir så jävla frustrerad på det här, folk som klagar på ingrepp jag har gjort. Jag förstår till hundra procent om jag såg helt onaturlig ut, ser jag onaturlig ut? Har jag gjort mina läppar överdrivet stora? Nej. Vi kan gärna titta på en bild på hur jag såg förut, läpparna existerade inte.

Mamma Pernilla Wahlgren säger i avsnittet att dottern borde ta det lugnt med ingreppen.

– Vad Bianca gör med sin kropp och sitt utseende är egentligen hennes ensak, men jag tycker också att det är vår skyldighet som familj att säga till när vi tycker att det går för långt eller när hon gör saker som hon inte behöver. Bianca är så otroligt vacker som hon är och behöver det inte. Hon ser bara artificiell ut och det tycker jag är jättesynd.

Biancas tandställning

Nu berättar Bianca i en vlogg på Youtube om en helt ny metod som hon testat som ska göra att hon får rakare tänder.

LÄS MER: SVT-Camilla Kvartofts kroppsförändring – beslutet för hälsan

– Det har ju inte jag berättat ännu att jag har lagt in Invisalign i mina tänder som ska sitta i fram till juli.

Anledningen till att hon ska börja med denna osynliga tandställning är att en av hennes tänder på nedre tandraden har hoppat fram när hon gnisslar tänder på nätterna. Tandställningen ska hon använda 22 timmar om dygnet och det blev ingen liten prislapp.

– Dyrt var det. Jag tror att det kostar 80 000 kronor. Men på grund av att jag gör så mycket plåtningar och teve så är det faktiskt värt att mina tänder går rakt, och det kommer bara bli värre och värre om jag inte börjar nu. Men det är inte skönt, det är inte bekvämt, säger hon i videon.

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönens nya kärleksbesked – insikten efter uppbrottet från Paolo Roberto

LÄS OCKSÅ: Dag Tolstoys ord om att han fick lämna Farmen 2021: ”Lika bra”