LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso ger svar på tal – efter ryktet om skönhetsoperationen

27 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Bianca Ingrosso
På senaste har Bianca Ingrosso fått mycket kommentarer om sin kropp och vilka skönhetsingrepp hon gjort.
I en ny video på Youtube bemöter hon kommentarerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Det verkar som att allt Bianca Ingrosso, 28, rör vid blir till guld. På bara några år har hon skapat sig ett imperium, en resa som har dokumenterats och under våren kommer släppas som en dokumentärfilm, Imperiet Bianca.

Förutom sina miljoner följare på sociala medier driver hon flera framgångsrika företag och under hösten 2022 fick hon sin barndomsdröm att gå i uppfyllelse när hon startade sin egen talkshow, Bianca.

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter följarnas påhopp

Något som kännetecknar Bianca är att hon är väldigt öppen och delar gärna med sig av intima detaljer från hennes liv och vi har till och med fått följa med när hon för första gången skulle förstora läpparna i Wahlgrens värld.

Trots att hon är öppen med sina ingrepp verkar vissa följare fortfarande vara skeptiska till vad hon egentligen gjort och inte. På senaste tycks det vara mycket frågor kring hennes kropp och vilka skönhetsingrepp hon gjort.

Annons

Nyligen skrev Bianca på sin Instagram-story att hon får mycket kommentarer om att hon skulle ha gjort något med ögonbrynen – något som hon valde att bemöta.

"Måste bara klargöra då detta sägs vareeeenda dag. Jag har ett naturligt lyft vid mina bryn, ärvt av min far. Av botox åker de ner och jag ser arg ut.”, skriver hon och fortsätter:

”Så om ni ska kommentera att mina bryn är gräsliga så är det mitt naturliga utseende som ser ut så. Tack för mig hej.”

Biancas Instagram
Foto: Skärmdump från Bianca Ingrossos Instagram-story

Bianca Ingrosso svarar på ryktet om skönhetsoperationen – efter alla frågor

Nu väljer Bianca att bemöta ytterligare ett rykte som handlar om hennes kropp. Det är i hennes senaste video på Youtube som hon är ute med några vänner och äter middag. I videon visar Bianca upp sin outfit.

Annons

– Det är lite svårt att ha urringning när man har gjort brösten. Det blir väldigt mycket, säger Bianca i videon.

– Men får jag säga en sak. Man ska visa det man har och har man det inte så gör man det, säger Lucas Armando Feola och fortsätter:

– Och rumpan har du gjort tydligen också?

– Ja jävlar vad folk tror att jag gjort min rumpa. Men det ska sägas att jag bygger muskler som en galning, främst på armar, framsida lår och rumpa. Så nej, jag har inte gjort min rumpa. Jag har bara tränat, säger Bianca i videon.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons