LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso ger svar på tal – efter frågan om skönhetsingreppet

10 apr, 2023 
BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso är mån om sitt utseende och hennes vackra drag får hon ofta beröm för.
Men nu är det vissa följare som ifrågasätter hennes ögonbryn.
”Sluta med att spruta in saker”, skriver en följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om nomineringen: ”Det vore sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrosso om nomineringen: ”Det vore sinnessjukt”

Bianca Ingrosso, 28, är en av Sveriges främsta influencers och hennes samarbeten säljer alltid som smör i solsken. Bianca är även entreprenör och står bakom sminkmärket CAIA och smyckesmärket ANI tillsammans med vännen Lovisa Worge, 26.

Den senaste tiden har det varit mycket kring Bianca, eller egentligen främst kring hennes storebror Oliver Ingrosso, 33. Han ska nämligen bli pappa och det betyder att Bianca ska bli faster. Glädjen i familjen är just nu total.

”Vi alla är helt överlyckliga att få en liten bebis till familjen och Oliver och hans sambo kommer bli världens bästa föräldrar ”, skrev Bianca i ett meddelande till Hänt.

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter följarnas påhopp

Något som kännetecknar Bianca är att hon är väldigt öppen av sig och delar gärna med sig av allt möjligt. När hon skulle förstora läpparna fick vi till och med följa det hela i Wahlgrens värld. Så trots att hon är öppen med sina ingrepp så verkar vissa följare fortfarande vara skeptiska till vad hon egentligen gjort och inte.

Annons

Bianca skriver på sin Instagram-story att hon får mycket kommentarer om att hon skulle ha gjort något med ögonbrynen. Nu väljer hon att sätta ner foten en gång för alla.

”Måste bara klargöra då detta sägs vareeeenda dag. Jag har ett naturligt lyft vid mina bryn, ärvt av min far. Av botox åker de ner och jag ser arg ut.”, skriver hon och fortsätter:

”Så om ni ska kommentera att mina bryn är gräsliga så är det mitt naturliga utseende som ser ut så. Tack för mig hej.”

BIANCA INGROSSO

Skönhetsingreppen som Bianca Ingrosso gjort

De ingreppen som Bianca gjort, förutom fillers i läpparna är att hon lagt in fillers under ögonen, samt i sina nasolabialveck, det vill säga de linjer som går mellan näsvingarna och mungipan. Hon har också opererat brösten.

Bianca har dock slutat helt med fillers under ögonen – detta efter samråd med hennes läkare.

– Han ba ’Nej, du får absolut inte lägga fillers under dina ögon’. Ett för att jag har jättehög tendens för att svullna upp och lägga på mig vätska i mitt ansikte och då blir det liksom bara jätte paffigt här. Och två, du har inte så mycket kinder som kan väga upp dina fillers så därför kommer de rinna ner, sa Bianca inte en vlogg.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons