LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tävlingen bryts i Robinson – nu avslöjas det som tittarna inte fick se

10 apr, 2023 
ROBINSON 2023
Tävlingen i kvällens Robinson tvingades pausas abrupt.
Nu berättar Pernilla om incidenten och avslöjar det som tittarna aldrig fick se.
– Det var lite läskigt, säger Pernilla till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bortklippta scenerna i Robinson – här faller deltagaren ihop: ”Låg och krampade”Brand logo
Bortklippta scenerna i Robinson – här faller deltagaren ihop: ”Låg och krampade”

I kvällens Robinson blir det återigen dramatiskt och programledaren Anders Lundin, 64, tvingas rycka in och pausa pristävlingen. Förra veckan i immunitetstävlingen fick vi se Dennis Boelius, 42, kraschlanda med magen först på en balansgång. Även då tvingades tävlingen pausas och sjukvårdare fick rycka in.

I kvällens avsnitt är olyckan framme igen. Men den här gången är det Pernilla Block, 50, som råkar illa ut.

– När vi var på väg tillbaka så kommer ju Camilla, som är framför mig, i 200 km i timmen och så skulle jag vända mig men jag fastnade med knäet i sanden, jag hann liksom inte lyfta det. Och så hör man "krack", så det var lite läskigt och det gjorde väldigt väldigt ont, berättar hon för Hänt.

Annons

Robinson-Pernilla om skadan: ”Inget var av”

Tävlingen fick pausas och nu berättar Pernilla vad som hände då:

– De fick ju hjälpa mig av och jag blev lindad och så. Doktor Karin kom och hon konstaterade att det var ju inte av, säger hon och fortsätter:

– Och det är ju så, man får ju inte vara dum, det finns ju ett liv efter Robinson. Hade de känt att det varit av hade jag ju inte kunnat gå på benet, så det kändes som att det bara fick sig en törn liksom. Så inget var av, det var skönt.

Som tur är behövde inte Pernilla söka vård på sjukhus eller få någon smärtlindring, dock fick hon vård varje morgon och kväll där de lindade om knäet. Idag mår hon bra.

– Det gick över absolut. Jag kände ju redan där och då att det blev bättre och bättre. Hade jag känt att det blivit sämre hade jag nog åkt hem, för man måste ju kunna leva när man kommer hem också. Jag har inga känningar av det idag.

Robinson-Pernilla avslöjar det tittarna aldrig fick se

Något som är allmänt känt när det gäller Robinson är att avsnitten är korta och allt kommer inte alltid med. Nu avslöjar Pernilla om hur lång pausen egentligen blev.

Annons

– Det kanske var max 5-10 minuter, det var inte jättelänge. De insåg ju att jag inte kunde stå på mitt ben just då. Så då fick de ju tyvärr plocka ur en från lag syd och jag fick sitta på bänken, säger Pernilla.

Med andra ord hann hon se i princip hela tävlingen eftersom den är så mycket längre än vad tittarna får se.

– Ja ja jag hann se, det är ju en ganska lång tävling, som inte syns på tv. Så jag hann ju både bli ompysslad och lindad och isad och fick vatten och allt. Så jag satt ju där och hejade men det syns eller hörs ju inte på tv.

ROBINSON 2023

FOTO: TV4

Annons