LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kritiken – sanningen om utseendet

24 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är en av våra största influencers med 1,3 miljoner följare på Instagram.
Under en bild har det haglat in kommentarer om hennes utseende – något som nu har fått henne att ryta ifrån.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Det går bra för Bianca Ingrosso, 28. Förutom att hon driver två framgångsrika företag kan hon även titulera sig som programledare för sin egna talkshow BIANCA.

Det var under hösten 2022 som Bianca förverkligade sin barndomsdröm att starta sin egna talkshow. Efter att första säsongen sänts meddelade Bianca att det blir en säsong två av programmet, som hade premiär för bara några veckor sedan på Discovery+.

Att allt Bianca rör vid blir till guld, är ingen nyhet och att hennes talkshow skulle bli en sån succé har nog inte undgått någon. Bianca har inte bara intervjuat svenska kändisar, hon har även lyckats locka till sig stora Hollywood-stjärnor. Bland annat har Dwayne ”The rock” Johnson var med i programmet – och nu bjuder hon in två stjärnor till. I veckans avsnitt kommer nämligen två filmstjärnor raka vägen från Hollywood och gästar Bianca, Adam Sandler och Jennifer Aniston.

Annons

– Jag har varit världens största Jennifer Aniston-fan i alla år tillsammans med min mamma. Jag vill ju liksom att Ross och Rachel ska bli ihop, hela den biten, har Bianca tidigare berättat för Hänt.

Bilden på Bianca Ingrosso skapar tumult i kommentarsfältet

Bianca är också en av Sveriges största profiler på Instagram. Med sina 1,3 miljoner följare inspirerar hon sina följare dagligen med sina bilder.

Det var när Bianca gjorde ett betalt reklamsamarbete ihop med klädföretaget Gina Tricot som hon publicerade en bild på sig själv i en vit åtsittande klänning, vilket har lett till starka reaktioner hos följarna. Det är dock inte själva samarbetet som väckt känslor, utan en detalj i själva bilden – Biancas kropp.

I kommentarsfältet tar sig följarna friheten att uttrycka sin åsikt huruvida Bianca har redigerat bilden till den grad att rumpan ser större ut.

Annons

"Gud vad redigerat", skriver en.

"Vad hände med din rumpa?? Andra Kardashian?", skriver en annan.

"Vad har du gjort med din rumpa och dina ben???", skriver en tredje.

De elaka kommentarerna har resulterat i att många går i försvar för Bianca och menar att det inte är okej att yttra sina åsikter kring hur någon ser ut.

"Hon är ju skitsnygg punkt!! Har man inget snällt att skriva kan man låta bli tycker jag, vad vinner man på att klanka ner på någon annan människa, mår ni bättre eller???", skriver en följare.

"Ni som skriver otrevliga kommentarer, undrar hur NI ser ut??. Ni är nog inte så nöjda med er själva.", skriver en annan.

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kommentarerna om utseendet

Nu ger Bianca svar på tal och på sin Instagram story delat hon ett urval av de kritiska kommentarerna med texten:

Annons

"När hälsan är bättre, vilket lett till lite viktuppgång. Träning har gett muskler och annorlunda vinkel för er leder till att ni (vissa idioter) beter er såhär. Aldrig är man bra nog för er. Och ni säger att de är vårt fel att vi har/haft ätstörningar??? Tack gode gud att jag inte bryr mig längre."

FOTO: Skärmdump från Bianca Ingrossos Instagram-story

På nästkommande bild delar hon med sig av ännu fler kommentarer.

"Har ni liksom aldrig hört talas om träning? Och har ni aldrig sett en tjej med lår?", skriver Bianca.

Annons
FOTO: Skärmdump från Bianca Ingrossos Instagram-story

Även Biancas agent Vanessa Lindblad tar Bianca i försvar på sin Instagram story.

"Ett litet ofräscht plock av kommentarer från en av Biancas bilder. Blir så äcklad och ledsen! Till alla er där ute som kämpar med er självkänsla – LÅT ALDRIG dessa små människor påverka er! Ni är mer än tillräckliga!!", skriver hon.

FOTO: Skärmdump från Vanessa Lindblads Instagram-story.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons