LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gästens hårda ord till Bianca Ingrosso: “Talanglös influencer”

19 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Bianca Ingrosso
Den andra säsongen av Bianca är i full gång.
Under andra avsnittet utsätts Bianca Ingrosso för en roast av en av gästerna, som inte håller tillbaka.
– Folk säger att du är lite som Kim Kardashian, säger Admira Thunderpussy.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Bianca Ingrossos, 28, framgångssaga bara fortsätter. I höstas förverkligade hon sin barndomsdröm att leda sin egen talkshow, Bianca. Efter den första succésäsongen stod det klart att vi kommer få se ytterligare en säsong av talkshowen.

”Kommande säsong kommer vara ännu större, modigare och roligare – en maxad 2.0-version med extra allt helt enkelt”, lovade Bianca inför säsongen.

Och förra veckan var det äntligen dags för premiäravsnittet, som bland annat bjöd på stjärnor som Carola Häggkvist, Hollywoodregissören David F Sandberg och Hollywoodskådespelaren Djimon Hounsou.

Det andra avsnittet var inte sämre. Söndagens program gästas av världsartisterna Johanna och Klara Söderberg i First Aid Kit, stand up-duon Henrik Nyblom och Magnus Betnér, skådespelaren Kristofer Hivju samt Admira Thunderpussy och Imaa Queen från Drag race Sverige.

Annons

Gästernas hårda ord mot Bianca Ingrosso

Det var gästerna Admira Thunderpussy och Imaa Queen som tog över showen och utsatte Bianca för en liten roast. Gästerna berättar om något som kallas för "läsa lusen av varandra", vilket är ett vanligt fenomen bland dragqueens.

– Vi dragqueens har ju ett sätt att kommunicera med varandra, vi är i konstant fysisk smärta, vi kan ju knappt andas och vi har ont hela tiden. Så vi har ett sätt att uttrycka oss på sinsemellan för att få varandra att bli sedda. Vilket innebär att vi slänger lite sanningar, på ett lite kattigt sätt, till varandra, säger Admira.

Bianca vill då att Admira och Imaa ska läsa lusen av henne.

– Bianca, folk säger att du är lite som Kim Kardashian. En talanglös realitystjärna som säljer på folk urusla sminkprodukter. Men det tycker faktiskt inte jag, dina sminkprodukter är faktiskt helt okej, säger Admira medan Bianca brister ut i skratt.

– Det är ju lite roasting? Jag älskar det, säger Bianca som inte tog illa upp av kommentaren.

Carolas pik till Bianca Ingrosso under premiären av Bianca

Annons

Något som de flesta kanske inte visste är att Biancas lillebror, Benjamin Ingrosso, tillbringade mycket tid hemma hos Carola när han var liten. Nu kommer det fram att Benjamin inte tyckte att Carola var särskilt bra på att laga mat.

– Det stämmer jättebra, säger Carola.

– Du har ingen kock som lagar mat?, undrar Bianca och då kommer Carola med piken som får både Bianca och publiken att reagera:

– Nej det har jag inte, jag tänkte det beror på vilken kille man har träffat, säger Carola och syftar förmodligen på att Biancas ex Phillipe Cohen är kock.

FOTO: discovery+

Annons