ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos talkshow vinner ärofyllt pris: ”Sinnessjukt”

24 mar, 2023 
André Färnsveden
Angelica Hedlund
Bianca Ingrosso.
Förra året fick Bianca Ingrosso en egen talkshow, Bianca.
Nu berättar Bianca om programmet och mötet med Hollywood-stjärnorna.
– Hög på livet, säger Bianca till Hänt på Riagalan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottetBrand logo
Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottet

Svenska folket fick lära känna Pernilla Wahlgrens, 55, dotter Bianca Ingrosso, 28, i reality-serien Wahlgrens värld. Nu har det gått sju år sedan första avsnittet sändes och mycket har hänt i Biancas liv sedan dess.

Hon har bland annat hoppat av serien och är numera endast med när hon umgås med familjemedlemmarna. Hon har startat två företag och är en riktig affärskvinna. Men hon har även blivit en framgångsrik tv-personlighet.

Förra året fick nämligen Bianca en egen talkshow med sitt namn som titel, Bianca. Programmet är nu inne på sin andra säsong och Bianca har inte bara intervjuat svenska kändisar, hon har även lyckats locka till sig stora Hollywood-stjärnor. Bland annat har Dwayne ”The rock” Johnson varit med i programmet – och nu två stjärnor till.

Annons

Bianca Ingrosso syns ihop med Adam Sandler och Jennifer Aniston

I veckans Bianca kommer nämligen två filmstjärnor av extrem magnitud, Adam Sandler och Jennifer Aniston. När Hänt träffar Bianca på Riagalans röda matta berättar hon om mötet med Jennifer som är en av hennes stora idoler, samtidigt som hon drar referenser från tv-serien Vänner.

– Jag har varit världens största Jennifer Aniston-fan i alla år tillsammans med min mamma. Jag vill ju liksom att Ross och Rachel ska bli ihop, hela den biten.

Hon förklarar även att både hon och Pernilla har liknats till Jennifer tidigare.

– Jag har verkligen... Inte att jag har försökt se ut som henne men jag och mamma har alltid hört att vi är lika henne. Och känner liksom igen mig så mycket i henne, hela hennes stil, henne som person, och sen så får jag intervjua henne, att hon säger ”Hi Bianca”, säger hon och fortsätter:

– Nej, det var sinnesjukt.

I frågan om hur Bianca har lyckats övertala dessa storstjärnor förklarar hon att det faktiskt inte är hon som gjort det, utan hennes produktion.

Annons

– Det vet inte jag, det är min fantastiska produktion Monkberry som har kontakter så att säga, jag kan säga att jag var hög på livet i typ två timmar efter det, säger Bianca.

Talkshowen Bianca tilldelad stort pris

Men att få intervjua Jennifer är inte det enda som Bianca har kunnat glädjas över den senaste tiden. Hennes talkshow blev nämligen tilldelad ett stort pris under årets Ria-gala.

Bianca var nominerad i kategorin Årets program, och inför kvällen hade hon inte heller några förväntningar.

Bianca är nominerad, tror du att ni vinner?

– Nej, nej, men jag tror aldrig att jag vinner någonting. Jag vet inte riktigt vilka andra program som är nominerade, men det vore sinnessjukt om vi vann, säger Bianca till Hänt.

På sin Instagram kunde hon dela med sig av lyckan efter att vinnaren presenterades.

Herregud, vi vann precis årets tv-program på Ria-galan”, skriver Bianca på engelska, översatt till svenska.

I en senare Instagram-story visar hon även upp det ärofyllda priset!

Grattis Bianca!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons