bianca ingrosso

Bianca Ingrossos okända relation till prinsessan Sofia avslöjad

Bianca Ingrosso och prinsessan Sofia.

Bianca Ingrosso har fullt upp med karriären och hon syns nästan överallt.
Nyligen var hon på en storslagen gala och delade med sig av extravaganta bilder från kvällen.
Men på galan befann sig även prinsessan Sofia.
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Karriären är på topp för Bianca Ingrosso, 27. Idag är hon en av Sveriges absolut främsta influencers, entreprenörer och tv-profiler. Och nu har hon gjort en storslagen succé med sin egna talkshow BIANCA.

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”, sa Bianca i ett pressmeddelande när det avslöjades att hon skulle få en talkshow.

Biancas nya talkshow – avslöjandet efter premiären

De första avsnitten har redan gjort stor succé och det har varit en blandad skara av kändisar som har gästat Biancas fåtöljer på scenen. I första avsnittet gästade Magnus Uggla, 68, hans dotter Agnes Uggla, 32, Mauri Hermundsson, 25, Evin Ahmad, 32, och rapparen ADAAM, 20.

Och andra avsnittet var en lika stor succé. Gästerna var inga mindre än Amanda Schulman, 42, Marcus Ericsson, 32, och Lasse Hallström, 76.

Bianca tog också tillfället i akt att avslöja en sak om talkshowen. Att den inte bara sänds i Sverige utan också i våra grannländer.

– Det är ju här jag alltså kommer stå varje fredag och lördag 22:00 hela hösten. Och alltså vet ni vad, vi sänder ju faktiskt i Norge, Danmark och Finland också! Så jag måste säga haj haj, sa Bianca i den egna talkshowen.

Bianca Ingrossos okända relation till prinsessan Sofia avslöjad

Att karriärren går som på räls är ingen underdrift och eftersom Bianca är en framgångsrik entreprenör så blir hon inbjuden till ett flertal storslagna galor och events.

Nyligen var Bianca på insamlingsstiftelsen Project Playgrounds gala. Det var såklart inte bara entreprenören som var inbjuden på eventet, utan flera kändisar och influencers befann sig också på galan. Men inte bara det, en viss kunglighet närvarade nämligen på eventet. Prinsessan Sofia var där eftersom att hon är en av de som startade Project Playground 2010.

Även om vi inte såg några bilder på Sofia och Bianca ihop från kvällen så delade Bianca flera bilder från galan, se nedan!

Bianca Ingrosso

Screenshot Bianca Ingrossos Instastory.

Bianca Ingrosso

Screenshot Bianca Ingrossos Instastory.

Bianca Ingrosso

Screenshot Bianca Ingrossos Instastory.

Bianca Ingrosso

Screenshot Bianca Ingrossos Instastory.

FOTO: Karin Törnblom / TT, Christine Olsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN