ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofias hårda kritik mot Biancas nya program: ”Lite för...”

17 okt, 2022 
Nyligen var det premiär av Bianca Ingrossos nya talkshow BIANCA.
Nu har två avsnitt sänts och showen har redan blivit populär.
Men nu riktar Sofia Wistam kritik mot programmet.
Annons
Sofia Wistams svårigheter under programinspelningen: ”Jobbigt att ljuga”Brand logo
Sofia Wistams svårigheter under programinspelningen: ”Jobbigt att ljuga”

Det går bra för Bianca Ingrosso, 27. Idag är hon en av Sveriges absolut främsta influencers, entreprenörer och tv-profiler. Men nu visar det sig att hon även är en hejare på att vara programledare.

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”, sa Bianca i ett pressmeddelande när det avslöjades att hon skulle få en talkshow.

Biancas nya talkshow – avslöjandet efter premiären

Nyligen hade det första avsnittet av talkshowen premiär. Då Bianca gästades av Magnus Uggla, 68, hans dotter Agnes Uggla, 32, Mauri Hermundsson, 25, Evin Ahmad, 32, och rapparen ADAAM, 20. Avsnittet var en succé och Bianca briljerade i programledarrollen.

Annons

I det andra avsnittet kunde vi möta ett lika starkt gäng av kändisar. Det var inga mindre än Amanda Schulman, 42, Marcus Ericsson, 32, och Lasse Hallström, 76, som gästade Biancas fåtöljer på scen.

I det andra avsnittet avslöjade även Bianca en sak om talkshowen. Att den inte bara sänds i Sverige utan också i våra grannländer.

– Det är ju här jag alltså kommer stå varje fredag och lördag 22:00 hela hösten. Och alltså vet ni vad, vi sänder ju faktiskt i Norge, Danmark och Finland också! Så jag måste säga haj haj, säger Bianca i den egna talkshowen.

Sofia Wistams kritik mot Bianca Ingrossos talkshow

Nära och kära har tagit till sociala medier för att hylla Bianca efter premiären av showen. Även Biancas mamma Pernilla Wahlgren och hennes poddkollega Sofia Wistam har pratat om nya showen och Bianca som programledare.

Annons

I det senaste avsnittet av podden Wahlgren och Wistam berättar Sofia att hon har kollat med sina sina kritiker-ögon som programledare och delar med sig av av vad hon tycker om Bianca som programledare.


– Hon pratade rätt fort i första avsnittet. Men det är som man ofta är, man är så taggad att man pratar lite fort helt enkelt. Men i avsnitt två var det lugnare tempo, säger Sofia.

Men både Pernilla och Sofia hyllar Biancas insats som programledare och är precis som oss lika taggade på att få följa talkshowen denna höst!


FOTO: TV4, TT


Annons