bianca ingrosso

Bianca Ingrossos kväll med kändisfotografen – orden efter romansen

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso har tidigare berättat om en kväll som ledde till romans mellan henne och kändisfotografen Fabian Wester.
Nu är Bianca singel igen och nu syns hon på nytt ihop med kändisfotografen.
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är singel efter ett långt av och på-förhållande med Phillipe Cohen, 28. Ex-paret träffades i sena tonåren och har sedan dess gjort slut åtta gånger och testat på det mesta, bland annat distansförhållande när Phillipe bodde i England.

Men nu har de alltså gått skilda vägar och enligt Bianca verkar det som att deras relation en gång för alla är ett avslutat kapitel.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, sa Bianca i en vlogg efter att ha fått frågan om hon tror att hon och Phillipe kommer bli tillsammans igen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos kärleksliv under åren

Bianca och Phillipe gjorde som sagt slut åtta gånger under deras nio år långa förhållande. Under de här uppbrotts-pauserna har Bianca tagit tillfällena i akt att träffa andra. Hon har bland annat avslöjat att hon haft sex med Paradise hotel-profilen Eric Hagberg, 28, även kallad "snygg-Erik".

En annan känd man som fångat Biancas intresse är artisten Victor Leksell, 25. Då Bianca firade sitt singelliv under en så kallad "slut-hippa" spreds ett videoklipp där duon hånglade för fullt.

– Jättebra hångel måste jag säga. Det var väldigt kul. Kolla hans läppar liksom, sa Bianca när hon kommentade händelsen.

Biancas privata kväll med kändisfotografen

Men det finns ytterligare en person som Bianca har hånglat med, nämligen kändisfotografen Fabian Wester. Fabian har fotat Bianca flera gånger och även varit delaktig i plåtningar för Wahlgrens värld.

– Jag älskar Fabian, han är jätteduktig och jätteskön. Och skönt att vara med någon som man är trygg med. Jag har fotat med Fabian massor. Vi har även la la la. Vi har hånglat en gång, sa Bianca i Wahlgrens värld.

Och nu syns Bianca och Fabian återigen ihop. Det är en middag i Stockholmsvimlet som lockar och maten ser minst sagt god ut.

”Middag med min gamla vän Fabian Wester”, skriver Bianca.

Bianca har tidigare förklarat att det bara är vänskap mellan henne och Fabian, men vem vet, tider förändras!

BIANCA INGROSSO
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Tim Aro/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN