Bianca Ingrossos oväntade ord om relationen med Phillipe Cohen

bianca ingrosso och phillipe cohen
Efter många fina kärlekshyllningar ger nu Bianca Ingrosso en, något annorlunda, kärlekshyllning till pojkvännen Phillipe Cohen.
– Enda anledningen till att jag älskar dig, säger hon.
Annons

Hon har beskrivit honom som sin stora kärlek, men förhållandet mellan Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 25, har gång på gång tagit slut.

Bianca och Phillipes relation har varit väldigt oklar under stora delar av 2019, men under julledigheten bekräftade Bianca att hon inte firade jul med sin familj, utan med Phillipe och hans familj i Göteborg.

Annons

– Jag firar jul med Phillipe och hans familj i år, vilket känns väldigt mysigt och det är så god mat här och jag kommer verkligen bra överens med hans familj så det känns jättehärligt att vi är här i år, har Bianca sagt tidigare i en Youtube-video.

Annons

När Bianca fyllde 25 år den 30 december slog hon till med en riktigt stor fest för både vänner och familj. Under festen höll Phillipe ett tal och presenterades som ”Biancas pojkvän” när han skulle kliva upp på scenen. Mamma Pernilla Wahlgren, 52, delade med sig av svärsonens tal på sin Instagram story.

– Nu kommer jag vända, nu kommer jag gå hem. Och helt plötsligt så var det liksom, det var en filmmiss på något sätt. Det låter jävligt ”cheezy”, men det var typ som på film då allting stannar upp, säger Phillipe i sitt tal till Bianca och fortsätter:

– Och det är ingen musik längre. Och det är bara liksom en monolog, någon kille som står och pratar och bara tänker: ”There she was, my future wife”.

Biancas kärlekshyllningar till Phillipe

Men det är inte bara Phillipe som hyllar sin flickvän – Bianca öser på med minst lika mycket offentliga kärleksförklaringar till honom.

Annons

Förra veckan beskrev hon sin kärlek till pojkvännen i ett inlägg på Instagram.

”Mitt allt. Oavsett hur många gånger vi har gjort slut och vad folk säger så är det VÅR historia och ingen annans. Jag älskar dig så otroligt mycket och du gör mig till den bästa versionen av mig själv”, skrev Bianca Ingrosso och fortsatte sedan:

”Tack för att jag får leva livet med dig, dig och ingen annan. Älskar dig mest av allt”, skrev hon då.

Nu väljer hon att förklara sin kärlek till Phillipe igen på Instagram, denna gången lite mer skämtsamt. Det är på Instagram story som hon lägger ut en bild på en pastarätt som hennes pojkvän har tillagat.

”Enda anledningen till att jag älskar dig Phillipe Cohen”, skriver hon till bilden.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…