Bianca Ingrossos ord om Phillipe Cohen efter vändningen

Bianca Ingrossos ord om Phillipe Cohen efter vändningen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har slutat följa varandra på Instagram. Efter följarnas frågor pratar tv-profilen nu om honom i sin podcast.
Annons

Influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, berättade i januari i år att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 25, gjort slut. Det var under pressträffen för familjens realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5 som Bianca bekräftade att paret gått skilda vägar.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Då hade de varit tillsammans i fem år men under den perioden gjort slut flera gånger om. Dock har de alltid hittat tillbaka till varandra. Så blev det även denna gången. Efter fyra månader som singel, då Bianca Ingrosso bland annat kysste  Samir Badran, 29, i tv och sågs hångla med artisten Victor Leksell, 22, på en Instagram story, så avslöjade hon att hon återigen hade börjat träffa någon.

Annons
Annons

– Jag träffar en människa nu som inte jag är redo att ha på kamera, sa Bianca Ingrosso i en vlogg.

Många av Biancas följare spekulerade i om det kunde vara Phillipe Cohen som var den hemlige personen hon dejtade. Till en början valde tv-profilen att varken bekräfta eller dementera följarnas spekulationer, men gick senare ut med att hon och expojkvännen återigen var ett par.

Phillipe Cohens hyllning till Bianca Ingrosso

Annons

Efter återföreningen har både Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen varit öppna med sin kärlek och har setts titt som tätt på varandras sociala medier. Efter succén med Bianca Ingrososs och bästa vännen Alice Stenlöfs, 23, showcast i Globen i slutet på maj, hyllade Phillipe Cohen sin flickvän ordentligt.

”Min jävla superkvinna!!! Aldrig någonsin har jag vart så stolt!! Du är den absolut mest talangfulla, drivna och vackraste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv! Det går inte en enda dag då jag slutar att imponeras av dig och din passion för allt du gör och åstadkommer!”, skrev han på Instagram.

Det här är också det senaste inlägget som Phillipe publicerat i sitt Instagramflöde.

Slutade följa varandra på Instagram

Drygt en månad efter den fina kärleksförklaringen slutade paret att följa varandra på Instagram. Resan till Spanien som de båda skulle åkt på drog Bianca Ingrosso iväg ensam på. Många följare har frågat vad som egentligen har hänt med paret men hittills har varken Bianca Ingrosso eller Phillipe Cohen svarat på kommentarerna. De har inte heller synts på varandras sociala medier.

Nu pratar hon dock om honom i ett nytt avsnitt av podcasten. De får en fråga gällande svartsjuka i förhållanden och Bianca Ingrosso, som tidigare pratat om sin svartsjuka gällande pojkvännen, berättar att hon blev otroligt svartsjuk under deras singelperiod.

– Sedan när vi kom in i förhållande igen så kollade jag mobilen några gånger tills att han bytte kod och jag inte vågade fråga om den nya koden, för att det var så uppenbart varför. Sedan dess har jag inte kollat på hans mobil och nu har jag absolut inget intresse över att veta vad som försegår i hans mobil för att jag inte har det beteendet, säger Bianca Ingrosso.

Hänt har försökt att nå Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.

FOTO: TT/Robin Lorentz-Allard, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…