Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrossos lättnad efter långa pausen från Phillipe Cohen

13 jan, 2021 
Bianca Ingrosso, Phillipe Cohen
Under hösten har Bianca Ingrosso inte visat upp pojkvännen Phillipe Cohen i några av sina sociala medier.
Därför har många börjat misstänka att relationen kan ha tagit slut.
Nu berättar hon om lättnaden över att ha fått egentid.
Annons
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopet
Kändisarna som bröt förlovningen precis innan bröllopet

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största influencers, youtubers och tv-personligheter. På senare tid har hon även gjort succé med sminkföretaget Caia och vunnit pris för årets kvinnliga stjärnskott inom entreprenörskap.

Bianca och Phillipe Cohen, 26, har en turbulent kärlekshistoria i bagaget som kantats av flera uppbrott och återföreningar. I Wahlgrens värld har man kunnat följa parets kärlekshistoria på ganska nära håll genom årens lopp.

Tittarna har många gånger fått se en hjärtekrossad Bianca efter att relationen avslutats, för att sedan se henne lycklig igen när paret hittat tillbaka till varandra. Men under hösten har paret legat lågt med hur det egentligen står till i förhållandet, vilket har fått följarna att börja undra om de kanske skulle gjort slut.

Förändringen i relationen

Följarnas spekulationer började redan i oktober, när Phillipe gjorde en förändring med hans matlagningskanal på Youtube. Han gick nämligen från att laga mat i Biancas kök till att istället börja spela in hemma i sitt eget kök. I kombination med detta började han helt plötsligt synas allt mindre på Biancas sociala medier.

Recept.se Nyhetsbrev
Phillipe Cohen
Phillipe började spela in matlagningsvideos i sitt eget kök.

Det är snart två år sedan Bianca flyttade in i hennes nyrenoverade våning på Östermalm. Phillipe hade då en lägenhet bara ett stenkast från hennes nya adress – en lägenhet som han nu plötsligt sålt. Detta är också en anledning till att följarna har börjat undra hur det egentligen ligger till mellan paret.

Annons

Biancas ord om pausen med Phillipe

Men nu har Bianca kommit med en snabb uppdatering om vad hon haft för sig den senaste tiden, när hon inte haft Phillipe vid sin sida. Hon har nu kunnat njuta av ledighet och ensamtid med hundarna Dino och Sammy.

– Jag har ju typ bara varit inne i den här lägenheten, sen julafton typ, säger Bianca nu i hennes senaste video på Youtube.

Med tanke på att Bianca och Phillipe firade jul och nyår på olika håll har Bianca nu kunnat njuta av att vara själv och inte göra något speciellt.

– Jag har verkligen inte gjort någonting, känns typ som att jag suttit i karantän, säger hon och fortsätter:

– Men det har faktiskt varit skönt att bara få vila, chilla, hänga med hundarna, rensa, städa. Jag har haft det väldigt väldigt mysigt och det hoppas jag att ni också haft.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons