bianca ingrosso

Bianca Ingrossos relation till idrottsstjärnan avslöjad

Bianca Ingrosso

Spekulationerna kring Bianca Ingrossos kärleksliv är många efter uppbrottet med Phillipe Cohen.
Nu avslöjas tv-profilens relationen till den framgångsrika idrottsstjärnan – och de hemliga meddelanden de skickat till varandra.
”Jag älskar” säger Bianca i det norska programmet Harm och Hegseth.
Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp
0:29

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp

(0:29)

Slå på ljud

Den unga entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har ständigt mycket på sitt bord både i sitt yrkesliv och på den privata fronten.

En nyhet som varit på mångas läppar den senaste tiden är Biancas uppbrott med ex-pojkvännen Phillipe Cohen, som hon själv bekräftade på sin Instagram i augusti.

Detta var något som följarna redan innan hade börjat ana och det spekulerades vilt i huruvida de var ett par eller inte. Anledningen var att de under sommaren knappt syntes tillsammans.

Men det här är långt ifrån första gången paret gått skilda vägar. Sanningen är den att relationen varit av och på under tio års tid. Men nu låter det som att paret gått skilda vägar för alltid, något Bianca själv uttryckt på sin Youtube-kanal.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, sa då Bianca.

Spekulationerna kring Biancas dejtingliv – efter uppbrottet

Det faktum att Bianca nu blivit singel skapar minst sagt nyfikenhet hos följarna. Det leder till vilda spekulationer kring om hon träffar någon.

Under en Instagram-live för en tid sedan hintade hon och hennes kollega Vanessa Lindblad, 37, om att de åt lunch tillsammans med en mystisk man.

Dessutom syntes hon tillsammans med en okänd man på sin Instagram när hon nyligen var utomlands.

Jag och min egna Tom Cruise”, skrev Bianca då på Instagram.

Ja spekulationerna är minst sagt många. Men nu syns hon själv hinta om den så välkända idrottsstjärnan Petter Northug, 36, när de båda gästar det norska programmet Harm och Hegseth.

Kryptiska stämningen mellan Petter och Bianca

Programledaren Morten Hegseth börjar med att fråga vad Bianca och Petter har för relation till varandra.

– Jag älskar! utbrister Bianca och syftar på Petter.

När programledaren sedan frågar om de har haft någon kontakt sedan innan blir det fnittrig stämning i studion och Bianca rycker på axlarna och tar en klunk från sitt glas. Samtidigt säger Petter "massor” men ångrar sig sedan och säger att han skojar.

Men Morten kommer snabbt med en följdfråga och undrar om det kan tänkas vara så att Petter skrivit till Bianca på DM. Han svarar "massor” även på denna frågan, men hävdar än en gång att han skojar.

När Bianca i sin tur får frågan om han skrivit till henne privat skrattar hon och säger ”ja”. Samtidigt visas en skärmdump på ett meddelande som Petter skickat till Bianca där det står ”Hej".

Det blir fnittrig stämning i studion och vad som egentligen skett mellan dem är det nog bara Bianca och Petter som vet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN