Bianca Ingrossos nya ord om brodern Olivers kärleksliv

Oliver och Bianca Ingrosso
Oliver Ingrosso har under åren varit väldigt tyst om sina relationer.
Men nu avslöjar hans alltmer talföra syster Bianca detaljer kring broderns kärleksliv.
Annons

Förutom kungafamiljen är familjen Wahlgren utan tvekan en av Sveriges mest kända familjer. Mamma Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, gör bland annat succé med realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay, och i serien syns då och då Biancas syskon Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12.

Annons

Men någon som valt att leva helt utanför ramljuset är det äldsta av Pernilla och Emilio Ingrossos gemensamma barn. Trots att Oliver Ingrosso, 30, också satsar på en karriär inom musikbranschen håller han sig långt bort från mamma Pernilla och Biancas stålkastare. Istället har han varit väldigt tyst när det gäller allt utöver musiken.

Mystiska flickvännen

För alla äkta Wahlgren-fans kommer det dock inte som en chock att Oliver tidigare haft en relation med Johanna Lidefelt. På Pernillas blogg och Instagram har bilder på paret dykt upp vid diverse familjetillställningar och semestrar.

Annons

När vänner och släkt samlades för att fira Olivers födelsedag 2013 la Pernilla ut en fin hälsning, till sönerna Benjamin och Olivers dåvarande flickvänner, på sociala medier:

Och det HÄR är min fina familj!  Mina älskade fyra ungar plus Oliver och Benjamins flickvänner Johanna och Linnéa som är en lika viktig del i familjen de också!” skrev hon i inlägget.

Även under en familjemiddag 2015 kunde man se Johanna sitta bredvid Oliver. När och varför paret sedan valde att gå skilda vägar är det ingen som vet men ett faktum är att de inte setts tillsammans sedan dess.

Biancas kryptiska svar

För alla som undrar, och det är många, valde som tur är Olivers alltmer pratglada syster Bianca att ta upp sin broders relationsstatus efter att ha fått frågan under en live-sändning på Instagram.

Annons

– Han är supersingel, och ready to mingel, säger Bianca då.

Men frågorna om syskonens relationer slutar inte där. Senare får Bianca frågan vem av syskonen hon tror kommer att gifta sig först.

– Mamma gick till ett medium och hon sa att Oliver snart kommer att gifta sig och få barn. Så vi får se. Jag är ju den enda som är i ett förhållande av oss syskon nu, svarade hon.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…