Bianca Ingrossos avslöjande om nya lägenheten efter uppbrottsryktena

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har länge varit ett av Sveriges mest välkända par.
Men nu tror följarna att det har tagit slut.
På Instagram bryter tv-profilen tystnaden om sin boendesituation – bara veckor innan flytten till lyxlägenheten.
Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan
0:39

Efter reklamen: Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrossos, 27, kärleksliv och relationsstatus är något som ständigt intresserar många. Den senaste tiden har det spekulerats lite mer än vanligt kring huruvida hon och Phillipe Cohen är ett par eller inte.

Något som flera av Biancas följare har lagt märke till är att hon och Phillipe har tillbringat sommaren isär. Bianca har bland annat befunnit sig i Palma med ett helt gäng vänner som hon generöst delat med sig av på sina sociala medier – men Phillipe har lyst med sin frånvaro.

Åsa Ingrosso om barnens flytt till Sverige: ”Skönt”

Se klippet här!

Därför tror följarna att det är slut mellan paret

Paret träffade varandra första gången i tidiga tonåren utomlands – men någon romans blev det inte då. Kärlekssagan började först några år senare när de sprang på varandra under en utekväll i Stockholms nattklubbspuls.

De har nu varit tillsammans i nio år. Men någon dans på rosor har det inte varit. Det har blivit känt flertalet gånger att relationen spruckit och när Bianca gästade podcasten Två meter dumheter i fjol avslöjade hon att de har gjort slut hela åtta gånger. Och nu tror alltså flera följare alltså att paret återigen har gått skilda vägar.

Nyligen uppmärksammades ytterligare en detalj i relationen. Nämligen att Bianca inte följer varken Phillipe eller hans restauranger på Instagram längre. Phillipe följer däremot Bianca fortfarande.

Bianca Ingrossos markering mot Phillipe – inför alla

Det var i höstas som den unga entreprenören avslöjade att hon har köpt sig ett nytt hem – och inte vilket hem som helst. Det är nämligen en 300 kvadratmeter stor våning på Östermalm i Stockholm som hon har avslöjat kostat mer än 40 miljoner kronor.

Men än så länge bor hon kvar i den gamla lägenheten då våningen först ska genomgå renovering innan flyttlasset äntligen kan gå.

Det har sedan köpet varit känt att planen är att Phillipe och Bianca ska bo i den stora våningen tillsammans och att han skulle köpa in sig i lägenheten. Men nu kommer en detalj som indikerar på att hon kommer att flytta in själv.

I ett Instagram-inlägg där hon visar upp det enorma vardagsrummet skriver hon:

Att jag ska bo där sen”.

Om det blir så att de flyttar in ihop eller om Bianca Ingrosso får de 300 kvadratmetrarna för sig själv får tiden helt enkelt utvisa.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN