Bianca Ingrossos markering efter följarnas anklagelser

Bianca Ingrosso
Efter att Bianca Ingrosso la upp en lista på Instagram har följarna ifrågasatt hennes välmående.
Nu ryter Youtube-profilen ifrån.
– Jag ljuger inte om det!, skriver hon.
Annons

Entreprenören Bianca Ingrosso, 25, delar dagligen med sig av sitt liv i sociala medier. Hon uppdaterar sitt Youtube-konto kontinuerligt med vloggar, lägger upp inlägg på Instagram samt syns i familjens egna realtiyserie Wahlgrens värld, som sänds på Kanal 5 och Dplay.

Annons

Ett av Biancas största intressen är mat, vilket är något som även hennes pojkvän Phillipe Cohen, 26, brinner för. Han har dessutom startat en kanal på Youtube där han delar med sig av sina favoritrecept. Biancas pappa, Emilio Ingrosso, 54, är krögare och driver restaurangkedjan La Perla. Biancas syskon, Benjamin Ingrosso, 22, och Oliver Ingrosso, 30, älskar också att njuta av vällagad mat och delar ofta med sig av de italienska läckerheter de avnjuter om dagarna.

Bianca Ingrosso om tuffa sjukdomen

Bianca Ingrosso har de senaste åren varit öppen med att hon lider av en ätstörning. Sjukdomen är värre i perioder och förra våren erkände Youtube-profilen att den har tagit över hennes liv.

Annons

”Jag har jämfört mig, kollar mig i spegeln av avsky och börjat analysera mat igen. Det känns som jag är väldigt skör just nu och tårarna rinner när jag skriver detta. När ska detta sluta?!”, skrev hon då.

Nu verkar det dock som att Bianca mår bättre och det var länge sedan hon nämnde ätstörningen. Men efter att flera följare ställt frågor om detta väljer hon nu att ryta ifrån rejält.

Försvarar sig efter anklagelserna

Det är efter att Bianca la upp en lista på godsaker hon är sugen på som följarna hört av sig och varit oroliga för att hon fallit tillbaka till gamla vanor och fått en osund inställning till mat.

Annons

”Att jag gör listor på vad jag är sugen på ibland har absolut ingenting att göra med min ätstörning. Är jag sugen på något så går jag och köper det eller äter det”, skriver hon på sin Instagram story.

Flera följare har lagt märke till att hon inte har skrivit upp godis på listan och enligt Bianca handlar detta inte om att hon ser godis som någonting förbjudet, utan att hon helt enkelt inte gillar det.

”Ingen i min familj tycker om godis så är det bara. Punkt slut. Så nej jag ljuger inte om det!”, skriver Bianca Ingrosso.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…