LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso sågar Lovisa Worges pojkvän efter samtalet: ”Förstår inte alls”

12 dec, 2023 
BIANCA INGROSSO, LOVISA WORGE
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge är bästavänner. Men sedan förra sommaren är Lovisa ihop med norske pojkvännen Gullek – vilket har gjort att hon inte är hemma i Sverige lika ofta längre.
Nu kommer Bianca med en pik till pojkvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso på frågan ALLA undrar över – är hon och Patrick Cehlin ett par?Brand logo
Bianca Ingrosso på frågan ALLA undrar över – är hon och Patrick Cehlin ett par?

Bianca Ingrosso, 28, är en av Sveriges främsta influencers och entreprenörer. Hennes sminkbolag CAIA är otroligt populärt och när de öppnade en pop up-store i Stockholm var det fullständigt kaos.

– Jag var såhär “mamma det kommer inte komma någon”. Alltså tänk om det kommer typ fem pers, då blir jag glad. Och sedan kom jag ut och blev helt obekväm nästan, sa Bianca till Aftonbladet och blickade ut över kön som aldrig tycktes ta slut.

Vid sidan av jobb så är Bianca även aktiv på Youtube där hon delar med sig av ljusglimtar från vardagen. Nu har hon äntligen lagt upp en ny video och i den går hon igenom sina bästa sminktips tillsammans med norska influencern Gina Margrethe.

Bianca Ingrosso om Lovisas norska pojkvän

Bianca har även en annan norsk person i sin närhet. Det är bästa vännen Lovisa Worge som är tillsammans med den norske pojkvännen Gullek Nilsen. Det var under sommaren 2022 som Lovisa kunde avslöja att hon hade funnit kärleken.

Annons

Sedan dess har hon pendlat lite fram och tillbaka mellan Norge och Sverige och av den anledningen har inte heller Bianca och Lovisa kunnat ses lika ofta som de brukar.

Bianca har tidigare berättat om första mötet mellan Lovisa och Gullek, ett möte som hon själv inte hade vågat.

– Som jag sa också så hade Lovisa massa skvaller att säga från hennes lilla vistelse i Norge. Jag hade ju aldrig vågat åkt och hälsat på en kille sådär i ett annat land, en hel helg. Jag ska fråga Lovisa sen om jag får säga det här. Men hon gjorde det, sa Bianca i en Youtube-video.

Biancas pik till Lovisa Worges norske pojkvän

Men i helgen sågs de alla tre. Detta är något som nu kommer på tal, då Bianca kommer med en pik till honom.

– Du har så himla fin norska, jag förstår inte… Eller jag menar.. Inte för att norska är fult, säger Bianca i videon till Gine.

– Näej, jag snackar helt normal norsk?, säger Gine frågande.

Men då kommer Bianca med piken.

– Nej nej, Lovisas kille pratar inte som du. Jag hör inte ett skit av vad han säger. Alltså jag förstår ingenting, jag var med dem hela helgen, säger Bianca.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons