LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos ilska efter Paradise Hotel-finalen: ”Fyfan vad trist”

09 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Under gårdagens Paradise Hotel-final var Bianca Ingrosso allt annat än nöjd med upplösningen av programmet. Bianca, som är ett uttalat PH-fan, tyckte fel par vann.
Annons

I gårdagens final av Paradise Hotel tog Anna Pankova, 20, och Jonathan Hermansson, 25, hem hela tävlingen. Och vid en snabb okulärbesiktning i sociala medier verkar de flesta eniga om att Anna och Hermansson var värdiga vinnare. Efteråt var dock flera PH-deltagare irriterade på att Hermansson inte kastade kulan.

 

En som också var irriterad var det stora Paradise Hotel-fanet Bianca Ingrosso, 22. Hon la under onsdagskvällen upp flera stories på sin Instagram där hon rantade mot programmet. Bianca tycker att ”fel par vann” och hon tycker heller inte att Hermansson ”spelat” tillräckligt för att vara värd programvinsten.

– Hur kan folk vara så manipulerade? Anna, jag gillar dig. Men de enda värdiga vinnarna här var Emma och Smail. Hermansson har ju inte spelat ett dugg, säger hon i Instagram storyn.

Annons
Foto: Bianca Ingrossos Instagram.
Foto: Bianca Ingrossos Instagram.

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons