Paradise Hotel-profilen avslöjar sanningen om parceremonierna

Robin "Mos" Andersson är en av deltagarna Paradise Hotels "All star"-säsong. Det är hans andra medverkan i programmet och nu avslöjar han det hemliga fusket bakom parceremonierna.

Den här säsongen av Paradise Hotel lider mot sitt slut och till finalveckan som väntar härnäst är det bara “All star”-killar som tagit sig vidare. Det har varit en händelserik säsong där många av deltagarna funnit kärleken. En av deltagarna som inte går vidare till final är Robin ”Mos” Andersson, 25, och nu avslöjar han att det finns vissa hemligheter bakom programmet – som tittarna inte har en aning om.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Produktionen måste hela tiden ha makten och ligga steget före deltagarna. Speciellt när det kommer till parceremonierna. En timme innan parceremonin börjar måste deltagarna bestämma vem de ska ställa sig bakom och meddela det till produktionen.

– Vi skriver ner på en lapp innan parceremonin vem vi ska ställa oss bakom, vi får inte ändra oss i stunden hetta, säger han till Hänt.

Samtidigt som Robin har en förståelse för produktionens beslut kan han inte låta bli att tycka att det är surt.

– Den är lite tråkig kan jag tycka, men jag fattar det på ett sätt. De gör så för att veta hur de ska lägga upp allt bildmässigt. Men det är jobbigt när man vill ändra sig, säger han.

Detta gör att deltagarna ofta vet i förväg hur parceremonierna kommer att sluta.

– I nästan 90% av alla parceremonier vet alla vad som händer, så det är ingen spänning direkt som man ser på tv, säger Robin.

Oavsett vad som händer i en parceremoni får deltagarna alltså inte ändra sig, men när det gäller kraven på att meddela vem de ska ställa sig bakom, finns ett undantag.

– Så länge det inte står en person bakom som är immun, så måste jag ställa mig där bakom också, berättar Robin.

 

Hänt har sökt TV3.

LÄS OCKSÅ: Paradise Hotel-profilen avslöjar: Så lurar TV3 tittarna

SE OCKSÅ: Svenska PH-Isabelle om heta natten med Leo Dicaprio: “Var stickigt”

Slå på ljud

Foto: IBL, TV3

SENASTE NYTT!