LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paradise Hotel-profilen avslöjar sanningen om parceremonierna

06 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Robin "Mos" Andersson är en av deltagarna Paradise Hotels "All star"-säsong. Det är hans andra medverkan i programmet och nu avslöjar han det hemliga fusket bakom parceremonierna.
Annons

Den här säsongen av Paradise Hotel lider mot sitt slut och till finalveckan som väntar härnäst är det bara “All star”-killar som tagit sig vidare. Det har varit en händelserik säsong där många av deltagarna funnit kärleken. En av deltagarna som inte går vidare till final är Robin ”Mos” Andersson, 25, och nu avslöjar han att det finns vissa hemligheter bakom programmet – som tittarna inte har en aning om.

Produktionen måste hela tiden ha makten och ligga steget före deltagarna. Speciellt när det kommer till parceremonierna. En timme innan parceremonin börjar måste deltagarna bestämma vem de ska ställa sig bakom och meddela det till produktionen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi skriver ner på en lapp innan parceremonin vem vi ska ställa oss bakom, vi får inte ändra oss i stunden hetta, säger han till Hänt.

Annons

Samtidigt som Robin har en förståelse för produktionens beslut kan han inte låta bli att tycka att det är surt.

– Den är lite tråkig kan jag tycka, men jag fattar det på ett sätt. De gör så för att veta hur de ska lägga upp allt bildmässigt. Men det är jobbigt när man vill ändra sig, säger han.

Detta gör att deltagarna ofta vet i förväg hur parceremonierna kommer att sluta.

– I nästan 90% av alla parceremonier vet alla vad som händer, så det är ingen spänning direkt som man ser på tv, säger Robin.

Oavsett vad som händer i en parceremoni får deltagarna alltså inte ändra sig, men när det gäller kraven på att meddela vem de ska ställa sig bakom, finns ett undantag.

– Så länge det inte står en person bakom som är immun, så måste jag ställa mig där bakom också, berättar Robin.

 

Hänt har sökt TV3.

SE OCKSÅ: Svenska PH-Isabelle om heta natten med Leo Dicaprio: “Var stickigt”

Svenska PH-Isabelle om heta natten med Leo Dicaprio: "Var stickigt"Brand logo
Svenska PH-Isabelle om heta natten med Leo Dicaprio: "Var stickigt"

Foto: IBL, TV3

Annons