Bianca Ingrossos hårda ord till Phillipe Cohen – efter flytten

Det kan vara tufft ibland att ha en sambo.
Bianca Ingrosso berättar i nya Wahlgrens värld om svårigheterna i somras att bo tillsammans med Phillipe Cohen.
– Phillipe är ju liksom inte så där jättehärlig att bo med egentligen, säger hon i programmet.

Tv-profilen, inluencern och entreprenören Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har länge varit ett av Sveriges hetaste kändispar. På senaste tiden har det dock varit oklart huruvida deras relation egentligen ser ut. Då de inte har setts umgås med varandra på väldigt länge är det nämligen flera av deras följare som har misstänkt att paret inte längre är tillsammans. Också med tanke på att Bianca Ingrosso under sommaren berättade att relationen var svajig.

LÄS MER: Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte

Men oavsett hur deras relationsstatusen ser ut i nuläget så har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ändå fått uppleva hur det är att bo med varandra, och enligt tv-profilen har det inte alltid varit helt enkelt. I den nya säsongen av Wahlgrens värld berättar hon nu i första avsnittet hur det är att vara sambo efter att Phillipe Cohen flyttat in till hennes lägenhet.

– Varje dag så måste jag säga att glöm inte att hänga upp dina kläder i din garderob som du har fått, säger Bianca Ingrosso i programmet och fortsätter:

– Phillipe är ju liksom inte så där jättehärlig att bo med egentligen. Han lagar mat och han är jätteduktig på det och han är bra på att ta disken. Och han är bra på att bära mig från soffan till sängen, men inte så mycket mer. Han städar inte efter sig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos klagomål på Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso visar också upp att hon har gjort en speciell ordning för hans kläder i garderoben, men berättar att han inte har följt den.

– Han är väldigt stökig. Han kan aldrig se att en soffa är opiffig och han är inte så händig, säger hon.

Hon berättar också att hon gett honom ett uppdrag för fem månader sedan att köpa batteri till en av gardinerna i sovrummet som gått sönder – något som hon menar inte har skett ännu.

– Jag sa till honom att hans ansvar är att köpa nytt batteri så att den där jävla gardinen kommer upp. I februari åkte den ner. Det var fem månader sen, säger hon och tillägger:

– Phillipe har ett minne värre än en guldfisk. Han minns ingenting jag har sagt.

FOTO: Kanal 5/Discovery+

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks skräckupplevelse – en månad innan förlossningen

LÄS OCKSÅ: Pontus Josefsson stoppas i Elitstyrkan – därför avbröt inte TV4 slagsmålet

Senaste nytt