LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos hån mot Mandelmann – efter förlusten

05 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso fick se sig slagna av familjen Mandelmann när årets Kristallengala gick av stapeln. Nu hånar Bianca bönderna för deras program. – Vi kanske ska döda våra egna höns, så att vi vinner en Kristall, säger hon.
Annons

Under det gångna året har två familjer dominerat tv-kanalerna i Sverige – familjen Mandelmann och familjen Wahlgren. Och när det var dags för det stora tv-priset Kristallen att delas ut i början av hösten var båda familjerna nominerade i samma kategorier: “Årets program” och “Årets tv-personlighet”.

Men Pernilla Wahlgren, 49, och Bianca Ingrosso, 22, fick se sig slagna i båda kategorierna. I stället tog Gustav, 52, och Marie Mandelmann, 53, storslam med sitt program där tittarna får följa livet på deras ekologiska bondgård.

I en ny video på Youtube som Bianca Ingrosso publicerat, passar hon nu på att håna vinnarna. Tillsammans med Pernilla Wahlgren berättar hon att de genast måste börja vara mer ute i naturen – och kanske också ha ihjäl ett och annat fjäderfä om det ska bli någon vinst för dem.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi kanske ska börja lukta på träden och prata med dem? Och vara ekologiska och döda våra egna höns, så att vi vinner en Kristall. Som Mandelmannarna, säger hon i videon och får medhåll från Pernilla Wahlgren:

– Jag tyckte att vi var värda en Kristall när vi filmade idag.

Samtidigt erkänner Bianca Ingrosso att hon inte har sett ett enda avsnitt av “Mandelmanns gård”.

– Jag har inte sett programmet, men de var säkert jättevärda priset. Men vi vill också vinna. Och jag tycker att man ska vara en vinnarskalle, säger hon.

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 på torsdagar på Kanal 5 och Dplay.

Foto: IBL, TV4

Annons