Bianca Ingrossos hån framför alla

Bianca Ingrossos tilltag kritiseras
Coronaviruset fortsätter sprida ut sig i Sverige och varje dag ökar antalet konstaterade fall.
Nu gör många influensers och tv-profiler vad de kan för att kunna påverka hur deras fans ska hantera krisen.
En av dem är Bianca Ingrosso – något som hennes följare nu rasar över.
Annons

Bianca Ingrosso, 25, har alltid varit öppen med att hon inte är speciellt politiskt intresserad och kommer sällan med moraliska uppmaningar till sina följare via sina sociala medier. Men sedan coronavirusets utbrott i Sverige har Wahlgrens värld-profilen blivit alltmer brydd om hur samhället bör hantera krisen. Förutom att uttrycka sin rädsla inför den nya sjukdomen väljer Bianca även att lyfta alla de företagare, restauranger och hotell som nu drabbats hårt ekonomiskt.

Annons

“Supporta våra restauranger och hotell om vi vill att dem ska finnas kvar. Beställ hem eller köp med Take Away”, skriver hon i en story på Instagram.

Annons

Men det är inte alla yrken som Bianca tycker bör stöttas när människor uppmanas att isolera sig.

Följarnas ilska

I en story filmar hon hur en parkeringsvakt bötfäller bilister som parkerat sina fordon fel utanför hennes lägenhet på Östermalm i Stockholm.

“Måste du fkn ge folk en böter i dessa jävla tider???”, skriver hon till bilden.

Och trots att uttalandet förmodligen var i all välmening för de stackars människor som nu kommer att bli cirka 1 600 kronor fattigare, rasar nu Biancas följare i hennes kommentarsfält.

Annons

“Fan va elakt att hänga ut parkeringsvakten. De måste ju såklart fortsätta göra sitt sina jobb oavsett, precis som du måste fortsätta med ditt”, skriver en av följarna till en ett av Biancas inlägg om familjevännen Melina Criborns bröllop:

“Måste du fakturera i dessa tider? Folk måste göra sitt jobb i dessa tider också! Inte alla har det så bra som dig! Mycket korkat flöde, trodde du var bättre än så”, skriver en annan.

Inte heller tycker följarna att tv-profilen borde uppmana människor att lägga sina pengar på hämtmat eller presentkort, något som Bianca menar att man kan göra för att stötta företagen i en ekonomiskt pressad situation:

“Det vore bra om du kunde sluta uppmana folk att köpa presentkort på hotell och restauranger. Går krogen eller hotellet i konkurs, som många kommer att göra, har presentkortet inget värde överhuvudtaget”, står det att läsa i Biancas kommentarsfält

Bianca Ingrossos hån framför alla

Annons

 

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…