Benjamin Ingrossos visar upp nya dejten i Wahlgrens värld

Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges hetaste kändisar just nu och även en eftertraktad ungkarl.
I veckans avsnitt av Wahlgrens värld berättar Benjamin att han ska på dejt, och Bianca Ingrosso är minst sagt nöjd över vem han ska på dejt med.
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”
Slå på ljud

Säsong 10 av Wahlgrens värld är i full gång och än så länge har tv-tittarna fått följa med på bland annat när Pernilla Wahlgren ger sig ut i dejtinglivet och Bianca Ingrosso träffar en känd hundcoach för att få pli på sina hundar.

Ja, den senaste säsongen av den populära realityserien bjuder minst sagt på allt mellan himmel och jord.

Bianca Ingrossos ilska efter händelsen med Pernilla Wahlgren

I det första avsnittet av den nya säsongen avslöjar Pernilla att hon sålt sitt hus på Lidingö. Men mor och dotter hamnar sedan i en dispyt när Pernilla säger att hon vill köpa en lägenhet som hon kan bo i tillfälligt medan hon väntar på att sitt nya lyxhus ska bli färdigbyggt. Detta tycker Bianca dock inte alls är en bra idé, utan uttrycker snarare att Pernilla bara är dum som ens tänker tanken.

Diskussionen slutar med att Bianca ryter ifrån rejält då hon menar på att det inte är en bra investering med en lägenhet som inte ligger centralt i Stockholm.

– Det är klart som fan du inte ska köpa en lägenhet. Förlåt, men är du dum? Du har precis köpt en tomt du ska bygga hus på, säger Bianca då.

Benjamin Ingrosso avslöjar nya romansen

Men i den populära serien får tittarna inte bara följa Pernilla och Bianca. Även artisten Benjamin Ingrosso brukar synas till ibland, och i den nya säsongen av Wahlgrens värld har tv-tittarna bland annat fått ta del av hans dejtingliv.

I det åttonde avsnittet skulle nämligen han och mamma Pernilla åka till Göteborg tillsammans, men när Pernilla hämtar upp honom är det en trött Benjamin som hoppar in i bilen. Detta då han hade varit på en dejt kvällen innan och druckit en hel del vin som han själv avslöjade.

I det senaste avsnittet kommer hans dejtingliv på tal igen. Detta då han berättar för sin syster och mamma att han ska på en till dejt varpå Bianca ger honom några råd att tänka på.

– I Benjamins fall är det viktigt att han kommer ihåg att ställa frågor och inte bara pratar om sig själv, säger hon.

Benjamin visar sedan en bild på dejten vilket får Bianca att brista ut av glädje.

– Alltså hon är skitsöt! Gud det här är en tjej för dig!, säger hon.

Det verkar minst sagt som att Benjamin hade sin storasysters stöd inför den dejten.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos avslöjande om hur mycket nya lägenheten kostade

LÄS OCKSÅ: Idol-Fredrik Lundman visar upp sin tjej Isabelle Bräck – se bilden

FOTO: Wahlgrens värld/Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN