LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos fylle-miss mot Phillipe på nyårsafton: "Usch"

03 jan, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Under sitt vilda nyårsfirande i helgen tappade Bianca Ingrosso en minst sagt speciell kärleksgåva som hon hade fått av pojkvännen Phillipe Cohen...
Annons

För ett år sedan tog det tre år långa förhållandet mellan Bianca Ingrosso23, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23, slut, men i början av sommaren hittade paret tillbaka till varandra och har sedan dess varit lyckligare än någonsin. Tv-profilen har bland annat berättat att de planerar att flytta ihop och att de vill gifta sig och skaffa barn tillsammans i framtiden.

Men under nyårsafton i år hände det som inte fick hända. Bianca hade planerat att fira lugnt tillsammans med familjen hos mamma Pernilla Wahlgren, 50, men senare på natten begav hon sig i stället ut på nattklubb i Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi åkte in till stan och där festade vi vidare. Sen åkte jag hem till mamma, däckade där och vaknade upp klockan två dagen efter. Jag tappade min röst på natten, säger Bianca i sin podcast “Alice och Bianca”.

Men det var inte det enda som Bianca Ingrosso tappade under det vilda nyårsfestandet. Tv-profilen lyckades också bli av med en minst sagt speciell kärleksgåva som Phillipe Cohen hade specialtillverkat henne i present.

Annons

– Jag fick ett jättefint halsband av Phillipe i födelsedagspresent, som han har gjort, där det var ett P och ett hjärta. Det var så fint. Det hade jag på mig, det och ett halsband från min egen smyckeskollektion, och både de tappade jag på klubben, säger hon i podden och fortsätter:

– Och så tappade jag min plånbok också. Det är synd om mig, usch usch.

Foto: IBL

Annons