Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrossos följares oro – frågorna om Phillipe

13 dec, 2020 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har en omtalad relation som tagit slut flera gånger.
Nu är hennes följare säkra på att det återigen är över – efter Ingrossos uttalande i en video.
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har en hetlevrad relation, paret har vid flera tillfällen berättat öppet hur de valt att avsluta sin relation flera gånger.

I Wahlgrens värld har tittarna fått en inblick om hur paret ibland har svårt att kommunicera med jämna mellanrum – vilket lett till rejäla bråk.

– I går blev det en jävla tjafs mellan mig och Phillipe. Ni vet de gångerna när kommunikationen bara inte existerar. Det gör att man blir så arg att man tappar all kontroll och sunt förnuft. Man skriker lite, man säger lite fula ord – vi kommer inte kunna lösa det här. Så jag ringde dit mamma, har Bianca Ingrosso sagt i ett avsnitt.

I de senaste avsnitten av Wahlgrens värld har Bianca berättat att hon har en tuff period och nyligen berättade tv-profilen att hon gjort en abort.

Recept.se Nyhetsbrev

– Det var mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara, sa Bianca i programmet.

– Jag trodde verkligen att det skulle vara nu men då var det väl inte meningen. Och nästa gång, då får det det verkligen vara meningen då, säger hon i programmet.

Annons

Biancas tårar

När tv-profilen pratar om aborten brister hon ut i tårar och man märker att detta är något väldigt jobbigt och känslosamt. Bianca säger att händelsen även fått henne att fundera över sin relation med pojkvännen Phillipe.

– Vi borde ha kommit så mycket längre i vårt förhållande. Om den här graviditeten inte kan vara ett wake up call för att vi ska få det bättre, vafan är då ett wake up call? Och om inte det här kan göra att vi kan komma närmre varandra, hur ska vi då kunna göra det utan barn? säger hon.

Markeringen mot Phillipe

I Biancas senaste vlogg säger Bianca något som får hennes följare att reagera. Hon nämner att hon ska sitta ensam på nyårsafton.

– Jag kommer vara ensam med mina hundar, säger hon.

Detta tar flera som ett tecken på att det nu är helt slut med Phillipe – som inte synts till på hennes sociala medier på väldigt länge.

”Vännen, är Phillipe ute ur bilden?”, undrar en.

Annons

”Vart har du Phillipe? Du säger att du ska sitta ENSAM på nyår tillsammans med hundarna? Finns inte Phillipe i ditt liv längre?”, skriver en följare.

Hänt har sökt Bianca Ingrosso.

Annons