LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos ofattbara gåva – spenderade tusentals kronor

03 feb, 2024 
Linn Seipel
Bianca Ingrosso älskar att ta hand om människor – det visar denna fantastiskt generösa gest!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Att pengar inte är ett problem för superstjärnan Bianca Ingrosso, 29, är det nog få som missat. Sminkvarumärket Caia växer lavinartat och är påväg att expandera internationellt till flera länder. Dessutom har hon sett stora framgångar även med klädföretaget Ávora och smyckesföretaget Ani Jewels.

Som om inte det vore nog så är hon med på ett hörn tillsammans med bröderna Oliver och Benjamin Ingrosso på livsmedelsföretaget Mi-No Market. Nyligen avslöjade hon också sina planer inför ett femte företag – som hon menar ska gå i arv till hennes framtida barn.

Allt detta jobb har givetvis lönat sig för Bianca, något som blev extra tydligt i samband med att hon och medgrundaren och vännen Lovisa Worge hade ett popupstore-event för Ani Jewels.

Annons

Bianca Ingrossos generösa gåva till fansen – shoppade smycken för 12 000

Det är deras vän Rosanna Charles, som i sin podcast Högt i tak, berättar om Biancas otroligt generösa gest till sina fans.

– Då kommer jag in, och det är ju självklart att Bianca har en massa fans där liksom som är därför att träffa henne och Lovisa, vilket är jättegulligt, säger hon och fortsätter:

– För hon lägger ju också ner så mycket tid på att stå och prata med sina fans. Hon går med dem runt också och shoppar. Det var några yngre som så här kanske inte hade ekonomin, då handlade hon till dem för typ 12 000.

Rosanna fortsätter berätta att Bianca även ordnade så att samma sällskap blev hämtade med en Uber Black för att köras direkt till Oliver Ingrossos restaurang Olli Ristorante – där de skulle få hela middagen betald.

– De var ju överlyckliga. De bara trippade ut där med massa smycken, träffat sin idol. Hon är verkligen fin med sina... Alltså gud jag fick så här ont i hjärtat. Så jävla gulligt, fortsätter Rosanna.

FOTO: TT/Discovery+

Annons