ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Syskonen Ingrossos stora hemlighet ute – nu träder okända personen fram

04 jan, 2024 
Linn Seipel
oliver och benjamin ingrosso
Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso har fullt upp i sina karriärer på varsitt håll.
Nu startar de ytterligare ett projekt – denna gång tillsammans!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hundcoachen Fredrik Steen om att Bianca Ingrosso lämnar bort sina hundar – så mår deBrand logo
Hundcoachen Fredrik Steen om att Bianca Ingrosso lämnar bort sina hundar – så mår de

Syskonen Ingrosso; Oliver, Bianca och Benjamin, är alla mitt i sina varsina framgångsrika och mångfacetterade karriärer. Nu ska de ta sig an ytterligare ett affärsmässigt område – och denna gång de tre tillsammans.

Det var i slutet på sommaren som det stod klart att syskonen startat bolaget Mi-No Market tillsammans. Nu berättar affärsmannen Daniel Warence, som kommit att bli vd för bolaget, om satsningen.

Affärsmannen som frontar syskonen Ingrossos nya satsning Mino – hemligheten är ute

– Det handlar om försäljning av livsmedel och produkter kopplade till matlagning, exempelvis olika typer av köksredskap. Det är ett brett sortiment. En stor del kommer vara livsmedel kopplat till det italienska köket, och en annan del kommer vara verktyg, som stekpannor, skärbrädor och liknande, säger Daniel Warence i en intervju med Breakit.

Annons

Warance berättar vidare att man kan förvänta sig dessa produkter i dagligvaruhandeln inom kort. Redskapen kommer de att sälja via den egna e-handelsplattformen.

Oliver är kanske den Ingrosso som detta projekt ligger närmast hjärtat för, med hänsyn till hans karriärval som krögare och kokboksförfattare.

Bianca Ingrosso har tidigare inte setts utforska detta område på samma sätt som sina bröder. Men god mat verkar vara en viktig del i livet, då hon ofta syns avnjuta en pasta eller dylikt på någon av sina familjemedlemmars restauranger.

– Mino är vår gemensamma vision kring att sprida det italienska köket på sättet vi upplever och uppskattar det, där mat, möten och gemenskap är centrala, säger syskonen i en gemensam kommentar, till affärssajten Market.

Så involverade i företaget Mino kommer syskonen Ingrosso att vara

På frågan hur involverade syskonen Ingrosso faktiskt kommer att vara i detta företag svarar Warance, i samma intervju med Breakit:

– Vi har en bra planerad väg framåt med väldigt tydliga rollfördelningar. Periodvis kommer syskonen säkert vara mer involverade, periodvis lite mindre. Det handlar om att få ihop det på en helhet. Min uppgift är att ta visionen och omsätta den i konkreta handlingar i linje bolagets och syskonens ambitioner.

FOTO: TT/Fernvall Lotte/Aftonbladet, Magnus Sandberg/Aftonbladet

Annons