Bianca Ingrossos flytt stoppas – tunga beskedet efter uppbrottet

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso är i full gång med att renovera sin enorma lyxvåning.
Men hon har stött på flera motgångar under resans gång.
Nu berättar hon när hon äntligen kan flytta in.
Soraya Lavasanis avslöjande om huset
0:38

Efter reklamen: Soraya Lavasanis avslöjande om huset

(0:38)

Slå på ljud

Den unga entreprenören Bianca Ingrosso, 27, lever ett liv i lyx och flärd och delar generöst med sig av sitt liv på sina sociala medier där hon har över en miljon följare.

Något som hennes följare fått vara med på är hennes resa till hennes nya drömhem. Hon har generöst delat med sig av bilder på den nya lyxvåningen på Östermalm i Stockholm som just nu är uppe i en stor renovering.

Dessutom har hon avslöjat den hissnande prislappen som ska vara över 40 miljoner kronor, något hon berättade i en video på Youtube.

– Jag är väldigt stolt att jag köpt mitt familjehem, säger hon i en vlogg och förklarar vidare att hon vill att hennes framtida barn ska växa upp där.

Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

Se klippet här!

Biancas familj har flyttat in i lyxvåningen

Lägenheten har däremot inte stått tom. Det är nämligen så att Biancas mamma Pernilla Wahlgren och lillebror Theo Wahlgren har flyttat in i våningen under tiden hon själv renoverar sitt drömhus.

Under en period bodde även hennes storebror Oliver Wahlgren Ingrosso i våningen då hans lägenhet genomgick en renovering.

”Min mamma och bror flyttar in här idag eftersom de inte har någonstans att bo. Vi alla håller på att renovera just nu och min renovering börjar i augusti.”, skrev Bianca i en Instagram-story.

Efter renoveringskaoset – då flyttar Bianca in

Planen var från början att hon inte skulle flytta in ensam i den lyxiga våningen. Hennes ex-pojkvän Phillipe Cohen skulle nämligen även han flyttat in tillsammans med Bianca. Men då vi nyligen nåddes av nyheten att paret gått skilda vägar blir det bara Bianca som flyttar in.

Men nu har inflyttningsdatumet flyttats fram ytterligare med anledning att de stött på problem under vägen. Den stora renoveringen kommer nämligen att behöva skjutas upp, något Bianca berättar i en publicering på Instagram.

”Åh förresten! Jag hade ett väldigt trevligt möte idag angående renoveringen av min lägenhet. Renoveringen skjuts upp hehe så jag flyttar inte på länge. Men jag är fortfarande så taggad.”, skriver Bianca Ingrosso i en Instagram-story.

I en vlogg som Bianca nyligen publicerade på Youtube bekräftar hon att inflytten skjuts upp rejält, något hon själv beskriver som tråkigt.

– Så som det ser ut nu kommer jag inte flytta in i min lägenhet på minst ett år till. Det har varit väldigt mycket krångel med min inflytt, så vi har skjutit upp allt och börjat på en ny kula. Det är tråkigt, men så är det med det, berättar Bianca i videon.

Nu hoppas vi att det går som på räls från och med nu och att hon kan flytta in som planerat, även om det dröjer.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN