AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrossos hemliga dejt i Stockholm – se exklusiva bilden

09 nov, 2022 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har varit på dejt – det avslöjade nyligen hennes bästa vän Melina Criborn.
Nu kan Hänt publicera en exklusiv bild på Bianca och en okänd man, som enligt uppgifter är tagen under den nämnda dejten på lyxrestaurangen i Stockholm.
Annons
5 saker du vill veta om Phillipe CohenBrand logo
5 saker du vill veta om Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso, 27, blev för ett par månader sedan singel efter att varit i en relation med Phillipe Cohen, 27, under tio års tid. Sedan uppbrottet har Bianca öppet pratat om glädjen över att leva som singel.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram när hon hade fått frågor om sitt mående efter uppbrottet.

Melina Criborn om dubbeldejten med Bianca Ingrosso

Dock tyder mycket på att Bianca gått vidare och börjat dejta igen. Åtminstone enligt hennes bästa vän Melina Criborn, som i podcasten Inga beige morsor avslöjade att hon tillsammans med sin make, dj:n Jacob "Nause" Criborn, nyligen hade varit på en romantisk lyxmiddag med Bianca och en man på Sturehof i Stockholm.

Annons

– Jag var på middag... Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille, säger hon i podcasten.

I podcasten framkom det efter många kryptiska svar från Melina att mannen ska vara en framgångsrik internationell tennisstjärna.

Exklusiva bilden visar dejten

Nu kan Hänt exklusivt publicera en bild från vad som pekas ut vara dubbeldejten på lyxrestaurangen. Bilden togs i samband med att tennisturneringen Stockholm Open gick av stapeln och världens tenniselit gästade storstaden.

På bilden syns Bianca sitta vid ett fönsterbord för fyra tillsammans med Jacob Criborn och en okänd man.

Bianca på dejt
Bianca Ingrosso på dejt i Stockholm. Foto: Hänt.se

En person som befann sig på restaurangen samtidigt uppger till Hänt att sällskapet såg ut att ha det trevligt under middagskvällen.

Melina Criborn ville i podcasten inte avslöja namnet på Biancas dejt, men podcast-kollegan Ellinor Löfgren ställde i avsnittet flertal frågor som gav information om mannens identitet. Hänt har tidigare skrivit att ledtrådarna ledde fram till dessa namn – tennisproffsen Daniil Medvedev, 26, Stefanos Tsitsipas, 26, och det kan även vara Grigor Dimitrov, 31.

Stefanos Tsitsipas
Tennisproffset Stefanos Tsitsipas.

FOTO: Hänt.se/TT

Annons